تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴

اسماعیل کارتال قید یک پرسپولیسی را زد؟

این احتمال وجود دارد که بازیکن خارجی تیم پرسپولیس در پایان فصل از این تیم جدا شود.

اسماعیل کارتال قید یک پرسپولیسی را زد؟

اقتصاد۲۴- ایوب العملود مدافع مراکشی تیم فوتبال پرسپولیس که چند وقتی است دچار مصدومیت شده با کسب اجازه از کادر فنی این تیم، راهی کشورش شد تا هم به استراحت بپردازد و هم اینکه برخی از امور شخصی خود را پیگیری کند. گفته می‌شود ایوب تا اواخر هفته آینده به تهران باز خواهد گشت و در این مدت در کشور مراکش امور درمانی خود را پیگیری خواهد کرد تا بتواند هرچه سریعتر به تمرینات گروهی و بازی‌ها اضافه شود. این در حالی است که در خصوص آینده این بازیکن مراکشی شایعاتی به گوش می‌رسد. گفته می‌شود که باشگاه پرسپولیس علاقه‌ای به ادامه همکاری با ایوب در فصل آینده ندارد و به احتمال فراوان این بازیکن مراکشی در پایان فصل از جمع پرسپولیسی‌ها جدا خواهد شد.

مصدومیت‌های متوالی مدافع مراکشی پرسپولیس در فصل جاری باعث شده تا اسماعیل کارتال زیاد روی او حساب نکند. ایوب العملود با توجه به هزینه‌ای که برای باشگاه پرسپولیس در پی داشت نتوانست از نظر فنی آنطور که مد نظر این باشگاه بود به سرخ‌پوشان کمک کند. از طرف دیگر بالا رفتن هزینه‌های دلاری بازیکنان خارجی، باعث شده تا باشگاه پرسپولیس بی‌میل نباشد تا این بازیکن در پایان فصل از این تیم جدا شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار