تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴

بیانیه حزب‌الله لبنان در تکذیب برخی جوسازی‌های رسانه‌ای

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای جوسازی‌ها و شیطنت‌های رسانه‌ای اخیر و خبرهای منسوب به برخی مسئولان خود را تکذیب کرد.

حزب‌الله لبنان

اقتصاد۲۴- مرکز روابط رسانه‌ای حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به برخی جوسازی‌های رسانه‌ای و انتشار اخبار کذب منسوب به این جنبش یا مسئولان آن واکنش نشان داد.

المنار، در بیانیه حزب الله آمده است: اخیراً برخی رسانه‌ها و به صورت بسیار قابل ملاحظه اخبار و اطلاعات منتسب به منابعی در حزب‌الله یا مقامات آن را منتشر کرده‌اند که این ادعا‌ها کاملا نادرست است.

حزب الله افزود: مرکز روابط رسانه‌ای حزب الله مجدداً تأیید می‌کند که هیچ منبع ادعایی در حزب الله وجود ندارد و مواضع حزب الله منحصراً از طریق بیانیه‌های رسمی صادر شده از سوی بخش روابط رسانه‌ای یا از طریق اظهارات مقامات آن در وب سایت‌های رسمی و حزبی منتشر می‌شود.

در این بیانیه تأکید شده است: مرکز روابط رسانه‌ای حزب الله از رسانه‌ها می‌خواهد که نهایت دقت و عینیت را به خرج دهند و از انتشار یا تأیید هر خبری که به‌طور رسمی از سوی مراجع ذیربط منتشر نشده است، خودداری کنند. 


بیشتر بخوانید: شهادت فرمانده توپخانه حزب‌الله لبنان در حمله پهپادی اسراییل


مرکز روابط رسانه‌ای حزب الله در پایان این بیانیه بر آمادگی خود برای ارائه کلیه توضیحات و تفسیر‌ها با هدف افزایش حرفه‌ای‌گری و اعتبار و جلوگیری از افتادن در دام اشتباهاتی که می‌تواند افکار عمومی را گمراه کند، تأکید کرد.

اخیرا برخی رسانه‌ها به نقل از یکی از مقامات ارشد حزب‌الله ادعا کرده بودند که حزب‌الله آماده است در صورت خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان و توقف تجاوزاتش، درباره خلع سلاح خود با رئیس‌جمهور لبنان گفت‌و‌گو کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار