تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

واکنش جباری به احتمال جانشینی بوژوویچ در استقلال

مربی تیم فوتبال استقلال در حاشیه تمرین این تیم به گزارش‌ها درباره احتمال جانشینی سرمربی صربستانی آبی‌ها شود، گفت که دراین‌باره «صحبتی با وی نشده است.»

جباری

اقتصاد۲۴- بعد از تساوی استقلال مقابل هوادار قعرنشین و تداوم ناکامی‌های این تیم در لیگ بیست‌وچهارم، شایعات متعددی درباره پایان همکاری میودراگ بوژوویچ با این تیم مطرح شد.

این مربی اهل صربستان در هشت مسابقه‌ای که هدایت استقلال را بر عهده داشته، حتی موفق به کسب یک پیروزی نشده است.

گرچه دیروز مدیران استقلال در جلسه‌ای که ساعت‌ها به طول انجامید، به این نتیجه رسیدند که تا پایان بازی با پیکان در یک‌چهارم جام حذفی، بوژوویچ به فعالیت خود در استقلال ادامه دهد، اما شایعاتی درباره برکناری احتمالی و جایگزینی وی با مجتبی جباری شنیده می‌شود.

جباری امروز در حاشیه تمرین بعد از ظهر استقلال درباره وضعیت فعلی کادر فنی این تیم در اظهاراتی کوتاه در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است هدایت آبی‌پوشان تا پایان جام حذفی به وی سپرده شود، گفت: «دراین‌باره صحبتی با من نشده است.» 


بیشتر بخوانید:  بوژوویچ از هدایت استقلال برکنار شد


وی درباره اینکه آیا به شخصه علاقه دارد که سرمربی استقلال شود نیز گفت: همه علاقه دارند تا در بالاترین سطح مربیگری کنند!

جباری همچنین در پاسخ به سوالی درباره تغییرات احتمالی در تیم استقلال اضافه کرد: فعلا خبری نیست. درباره چه چیزی باید صحبت کنیم؟!

دیدار تیم‌های استقلال و پیکان در یک‌چهارم جام حذفی، شنبه-ششم اردیبهشت- از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. استقلال هم‌اکنون در لیگ برتر با ۳۰ امتیاز در رتبه نازل یازدهم قرار دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار