تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

پرداخت خسارت بدون کسر فرانشیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن

بیمه سرمد خسارت بیمه بدنه خودرو‌های آسیب‌دیده حادثه بندر شهید رجایی را بدون کسر فرانشیز و در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت خواهد کرد.

پرداخت خسارت بدون کسر فرانشیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن

اقتصاد ۲۴- در پی حادثه دلخراش بندر شهید رجائی، بیمه سرمد ضمن ابراز هم‌دردی با خانواده متوفیان و آسیب دیدگان، در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و همراهی با زیان‌دیدگان این حادثه تلخ، با پیشنهاد سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل بیمه مرکزی، علاوه بر تسریع در پرداخت خسارت بیمه‌شدگان، فرانشیز بیمه بدنه خودرو‌های آسیب‌دیده در این حادثه که تحت پوشش بیمه سرمد می‌باشند را کسر نخواهد کرد و خسارت به صورت کامل پرداخت می‌گردد.

⬅️ بیمه سرمد با ابراز تأثر و تأسف از وقوع این حادثه تلخ و آرزوی سلامتی برای آسیب‌دیدگان، آمادگی کامل خود را برای ایفای تعهدات در کمترین زمان ممکن اعلام می‌نماید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار