تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
با پیگیری وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو

محدودیت ۹۰ درصدی برق سیمانی ها برداشته شد

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان از برطرف شدن محدودیت برق سیمانی ها و برگشت آن به همان محدودیت‌ ۵٠ درصدی فروردین ماه، با پیگیری وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو خبر داد.

کارخانه سیمان

اقتصاد۲۴- علی‌اکبر الوندیان اظهار کرد: از نیمه دوم فروردین ماه محدودیت برق سیمانی‌ها شروع شد، اما صبح روز چهارشنبه هفته گذشته (٢۴ اردیبهشت ماه) طی ابلاغ پیامکی برای کارخانه‌های سیمانی افزایش محدودیت‌های برق اعلام شد که از ساعت ۸ تقریباً همه را متوقف کردند و در واقع یک محدودیت ۹۰ درصدی اعمال شد.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان تصریح کرد: در حقیقت در حد یک روشنایی و اینکه نیمه شب به بعد برق داشتیم و طی یک هفته جلو رفتیم که این عملاً تولید سیمان کشور را متوقف کرد.

وی افزود: این موضوع در واقع سبب ایجاد یک التهاب قیمتی و نایاب شدن سیمان در کشور شد؛ چرا که اصلا نمی‌توانستیم تولید کرده و به تقاضای بازار پاسخ بدهیم.

الوندیان اعلام کرد:، اما با پیگیری‌های وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو، از روز گذشته (سه‌شنبه) این اعمال محدودیت‌ها به محدودیت‌های روال عادیِ قبلی یعنی حدود ۵۰ درصد محدودیتِ روزانه برگشت و شب‌ها هم بدون محدودیت از ساعت ۱۲ شب تا صبح کارخانه‌ها می‌توانند فعالیت کنند؛ در حقیقت آن محدودیت‌های ۹۰ درصدی برطرف شده و در حال حاضر همان محدودیت‌های ۵۰ درصدی روزانه اعمال می‌شود.

این فعال صنعت سیمان خاطرنشان کرد: هر چند محدودیت هنوز وجود دارد، اما همین برگشت از توقف کامل برای ما خوب است و می‌توانیم با از سرگیری تولید، نیاز بازار را پاسخ داده و التهاب بازار سیمان را از بین ببریم و بازار آرام خواهد شد. با همان محدودیت ۵٠ درصدی بازار را مدیریت کرده بودیم، اما به یکباره عملاً فعالیت کارخانه‌ها را متوقف کردند و بازار دچار تنش و التهاب و شبیه بازار دلار شده بود که با افزایش نرخ دلار، همه صف می‌کشند و هرکسی هم که سیمان نمی‌خواست، متقاضی بود.


بیشتر بخوانید:قطع همزمان برق و گاز و توقف تولید سیمان در این استان‌ها


دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان، متذکر شد که اردیبهشت ماه بیشترین مصرف سیمان در کشور است؛ با گرم شدن هوا، مصرف جنوب کشور پایین می‌آید یا در زمان سرد سال در مناطق سردسیر و شمال کشور و شمال غرب مصرف پایین می‌آید؛ اما در اردیبهشت ماه، همه کار می‌کنند و در این ماه، بالاترین مصرف و فروش سیمان در کشور است که دقیقاً در همین اوج مصرف، فعالیت کارخانجات را متوقف کردند و به همین دلیل هم بازار دچار التهاب و در واقع کمبود سیمان شد.

وی در پاسخ به اینکه آیا این کاهش اعمال محدودیت برای سایر صنایع نظیر فولادی‌ها هم اتفاق افتاده یا خیر، اظهار کرد: اعمال محدودیت‌های بیشتر باهم برای صنایع مختلف اتفاق افتاد، اما اینکه آیا برای مثال برای فولادی هم برطرف شده یا خیر، بنده اطلاعی ندارم.

این موضوع از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد در دست پیگیری است و به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار