تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

تظاهرات مجدد در تل آویو علیه کابینه نتانیاهو

شهرک‌نشینان بار دیگر در تل‌آویو علیه کابینه نتانیاهو دست به تظاهرات زدند.

تظاهرات در اسراییل

اقتصاد۲۴- شهرک نشینان صهیونیست امروز بار دیگر در مخالفت با سیاست نتانیاهو در خصوص آزادی اسرای اسراییلی بر لزوم آزادی هر چه زودتر اسرا تاکید کردند.

معترضان خواستار توقف جنگ غزه شده و اعلام کردند توافق تبادل اسرا با حماس باید هر چه زودتر حاصل شود.

دیروز هم خانواده‌های اسرای اسراییلی به همراه مخالفان کابینه نتانیاهو در تل آویو تظاهرات کردند و خواستار آزادی هرچه زودتر اسرای خود شدند.

شهرک نشینان تاکنون صد‌ها بار با برگزاری تظاهرات در مناطق مختلف اراضی اشغالی اعلام کردند این کابینه نتانیاهو است که برای ابقا در قدرت اجازه توافق تبادل اسرا را نمی‌دهد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار