
اقتصاد ۲۴؛ میناسادات حسینی- قیمت دلار روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ در میان سیگنالهای متناقض که گاها داخلی و خارجی بود، بلاتکلیف ماند و با حرکت به سمت کانال بالاتر، افزایش قیمت را به ثبت رساند. درنهایت دلار با ورود به کانال چهارم کریدور هشتم افزایش قیمت ۵۰۰ تومانی را رقم زد. درنهایت معاملات دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه در رقم ۸۲ هزار و ۲۵۰ تومان بسته شد.
افزایش نوسان قیمت تتر
قیمت تتر به عنوان استیبلکوینی معادل دلار در ساعات گذشته با نوسان صعودی همراه شد.
تتر که در ۲۴ ساعت گذشته در محدودهای فشرده بین ۸۱ هزار و ۹۰۰ تومان تا ۸۲ هزار تومان نوسان میکرد، درنهایت با صعود قیمت و ورود به کانال جدید به ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
دلار و یورو در مسیر صعود
قیمت دلار و یورو روز گذشته در بازار رسمی شاهد افزایش قیمت بود؛ به طوری که اسکناس دلار در مرکز مبادله ارز و طلای ایران کانال عوض کرد و ۷۱ هزار و ۱۹۱ تومان قیمتگذاری شد. همچنین حواله دلار با نوسان مثبت ۶۹ هزار و ۲۵۲ تومان معامله شد.
بیشتر بخوانید: وضعیت قرمز در بازار دلار
اسکناس یورو نیز با افزایش قیمت روز چهارشنبه در مرکز مبادله ایران ۸۱ هزار و ۳۱۵ تومان قیمت خورد. حواله یورو نیز با گپ مثبت ۷۹ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد.
پیش بینی قیمت دلار
هرچند قیمت دلار با اعلام زمان برگزاری دور ششم مذاکرات در روز یکشنبه هفته آینده با کاهش قیمت روبهرو شده بود؛ اما فضای پرتنش ناشی از احتمال تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام و سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا در مورد سیاستهای ایران و فضای کلی مذاکرات، دلار را به سمت کانال بالاتر سوق داد.

کارشناسان معتقدند فعلا تا تعیین تکلیف مذاکرات، اگر امروز قطعنامهای در شورای حکام علیه ایران تصویب شود قیمت دلار را تا دو کانال بالاتر خواهد نشاند، اما با نزدیک شدن به دور ششم مذاکرات تعدیل قیمت در بازار دلار دور از ذهن نیست.
در هر حال کارشناسان دو راه را پیش روی دلار محتمل میدانند؛ بازارهای مالی ایران در آستانه یک جهش یا ریزش ناگهانی قرار دارند که با تعیین تکلیف مذاکرات مشخص خواهد شد؛ اما همچنان در سایه بلاتکلیفی سیاسی و اقتصادی به مسیر نوسانی خود ادامه خواهند داد.