تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴

مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به تعویق افتاد

تلویزیون اسرائیل از به تعویق افتادن مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به دلیل حملات موشکی ایران خبر داد.

مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به تعویق افتاد

اقتصاد۲۴- شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که مراسم ازدواج پسر بنیامین نتانیاهو مجدداً به تعویق افتاده است.

در این گزارش آمده است که حملات موشکی ایران باعث شده این مراسم به تعویق بیافتد.

چند روز پیش سایت عبری زبان وای نت گزارش داد که مقامات رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته‌اند حریم هوایی محل برگزاری مراسم عروسی آونیر نتانیاهو پسر کوچک بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را ببندند.

بر اساس این گزارش، به خلبانان ابلاغ شده که حریم هوایی منطقه رونیت واقع در مرکز اراضی اشغالی در روز دوشنبه آتی به مدت ۱۰ ساعت بسته خواهد شد. این ممنوعیت پرواز شامل پهپاد‌ها نیز می‌شود.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که مراسم عروسی پسر کوچک نتانیاهو به دلیل نگرانی‌های وی مبنی بر هدف قرار گرفتن از سال گذشته تاکنون به تعویق افتاده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار