تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

وزیر جهاد کشاورزی: نگران کالاهای اساسی نباشید

وزیر جهاد کشاورزی، با تأکید بر تداوم تأمین کالاهای اساسی کشور بدون هیچ کمبودی، از نظارت کامل بر توزیع، تسریع در ترخیص کالاها و وجود ذخایر کافی خبر داد و به مردم اطمینان داد نیازی به خرید هیجانی یا ذخیره‌سازی نیست و برای اطمینان خاطر از شرایط تامین کالای اساسی به بازدید میدانی از فروشگاه‌ها پرداخت.

وزیر جهاد کشاورزی: نگران کالاهای اساسی نباشید

اقتصاد۲۴- در چند روز گذشته با تجاوز ارتش اسراییل به کشور، نگرانی‌هایی در تامین کالای اساسی در سطح جامعه به وجود آماده است که روز گذشته غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در گفت‌وگویی با صدا و سیما اعلام کرد که تأمین کالا‌های اساسی کشور بدون وقفه ادامه دارد و هیچ کمبودی وجود ندارد.

وی با اشاره به فعالیت جدی تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان، از برگزاری جلسات تخصصی، تسریع در ترخیص کالا از بنادر، تأمین ارز و پرداخت مطالبات کشاورزان خبر داد.

نوری قزلجه همچنین تأکید کرد: نظارت کامل بر توزیع کالا‌ها انجام می‌شود و مردم نیازی به خرید هیجانی یا ذخیره‌سازی ندارند، زیرا ذخایر کافی بوده و تولید در فصل مناسب ادامه دارد.

در پی انتشار این خبر وزیر جهاد کشاورزی، امروز به بازدید میدانی از فروشگاه‌ها و فرایند تامین کالای اساسی پرداخت. همچنین جلسه کمیته مدیریت بحران امنیت غذایی نیز باحضور وزیر جهادکشاورزی برگزار شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار