تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

واریزی جدید برای گندم‌کاران

به گفته مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران، مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود.

واریزی جدید برای گندم‌کاران

اقتصاد۲۴- هفته قبل سید حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد، به زودی با انتشار اوراق مالی، همه مطالبات گندم کاران پرداخت می‌شود.

علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران نیز در این باره گفت: مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود.

بنابر آمار، از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون، حدود ۳ میلیون و ۳۷۰ هزارتن با ارزش ۷۰ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۰۰ هزارتن حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است.


بیشتر بخوانید: افزایش چندین برابری قیمت نان در تهران


بنابر پیگیری صورت گرفته، قرار بود مجلس مصوبه‌ای در مورد فروش اوراق داشته باشد و پول آن را به حساب کشاورزان واریز کند، چرا که کشاورزان به منظور خرید و تامین نهاده نگران هستند. هرچند براساس وعده دولت به زودی مطالبات گندمکاران پرداخت می‌شود.

با توجه به ذخایر گندم سیلو‌ها و برآورد خرید تضمینی، مشکلی در تامین گندم مورد نیاز نداریم.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار