تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

بازدید مدیرعامل بانک تجارت از معاونت فناوری اطلاعات، مدیریت امور حراست و معاونت مهندسی و پشتیبانی

مدیرعامل بانک تجارت با هدف بررسی شرایط پشتیبانی و صیانت از واحد‌های صف، ضمن بازدید از واحد‌های پشتیبان این بانک، با همکاران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

بازدید مدیرعامل بانک تجارت از معاونت فناوری اطلاعات، مدیریت امور حراست و معاونت مهندسی و پشتیبانی

اقتصاد ۲۴- دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار در این بازدید از روحیه تعاملی حاکم شده در بین همکاران تلاشگر این معاونت برای پشتیبانی هدفمند از واحد‌های مختلف بانک تقدیر به‌عمل آورد و گفت: هریک از همکاران در بخش‌های مختلف بانک دارای نقش و وظیفه‌ای مهم هستند و لازم است پرسنل خدوم بخش‌های پشتیبانی کننده، بسترسازی لازم را برای تداوم خدمت‌رسانی با کیفیت به مشتریان فراهم کنند.

مدیرعامل ضمن بازدید از شعبه اسکندری، با قدردانی از زحمات همکاران شاغل در شعب سراسر کشور خاطرنشان کرد: همکاران شاغل در شعب بانک باید به این نکته واقف باشند که کیفیت و چگونگی خدمات ارائه شده توسط بانک در شرایط فعلی کشور، بیش از هر زمان دیگری به چشم می‌آید و سبب وفاداری آنها نسبت به بانک خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار