تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

جنگ ایران و اسرائیل و سرگیجه ترامپ

دونالد ترامپ مواضع متناقضی درباره جنگ ایران و اسرائیل می‌گیرد و در حرف‌هایش مدام بین ارسال پالس مذاکره و تهدید حمله نظامی سرگردان است.

جنگ ایران و اسرائیل و سرگیجه ترامپ

اقتصاد۲۴- جنگ ایران و اسرائیل روز به روز شدیدتر می‌شود و نتانیاهو که فکرش را نمی‌کرد، چنین با واکنش قاطع و ویرانگر ایران مواجه شود، دست به دامن ترامپ شده تا بلکه مستقیما وارد عمل شود و به ایران حمله کند.

ترامپ، اما قادر به تصمیم گیری در این زمینه نیست. حداقل تا این لحظه نبوده و حتی در جلسه دیشب با تیم امنیت ملی خود نیز به نتیجه نرسید.

او از یک طرف پالس مذاکره داده و تاکید می‌کند که هنوز وقت هست، از طرف دیگر وانمود می‌کند که درخواستی از سوی ایران دریافت کرده و به آن «نه» می‌گوید! وی در عین حال دست از تهدید هم برنمی‌دارد.

رئیس جمهور آمریکا در تازه‌ترین اظهارات خود حرف‌هایی با همین میزان نوسان زده و گفته: «جلسه‌ای درمورد ایران و اسرائیل در یک ساعت آینده خواهیم داشت.»

او با تاکید بر اینکه «ایده‌هایی دارم، اما هنوز تصمیم نهایی در مورد ایران و اسرائیل نگرفته‌ام» ادعا کرده که «ایران می‌خواهد با ما ملاقات کند و ما ممکن است این کار را انجام دهیم».

همزمان با این ادعای ترامپ، العربیه نیز به نقل از او نوشته: «هفته آینده اتفاق بزرگی در راه است.»

ترامپ درمورد خاورمیانه گفت که نمی‌خواهم درگیرش شوم. 


بیشتر بخوانید: ترامپ: از ایران تسلیم بی‌قید و شرط می‌خواهم


او در ادامه بیان کرد: تصمیماتم را در آخرین لحظه می‌گیرم.

ترامپ با بیان اینکه فکر می‌کنم ایران چند هفته تا دستیابی به بمب اتمی فاصله داشت، در مورد حمله به فردو گفت: تصمیمی نگرفته‌ام.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم با ایران وارد جنگ شویم، اما اجازه نخواهیم داد که این کشور به سلاح هسته‌ای دست یابد.

ترامپ با بیان اینکه درِ مذاکره با ایران را نبسته‌ام اظهار کرد: ایران به یک توافق هسته‌ای خوب نزدیک بود.

او در ادامه بیان کرد: دنبال آتش بس نیستیم؛ به دنبال پیروزی کامل هستیم که به معنای عدم برخورداری ایران از سلاح هسته‌ایست.

منبع: رویداد 24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار