تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۴

۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد

سازمان هدفمندسازی یارانه ها اعلام کرد: ۳۰۰۰ میلیارد تومان از منابع مورد نیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیک واریز شد.

شارژ  کالابرگ

اقتصاد۲۴- طبق آنچه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرده، با تأکید دولت مبنی بر رسیدگی به معیشت افراد کم درآمد، حمایت از معیشت خانوار‌ها و تقویت سبد غذایی آنها و هماهنگی‌های به عمل آمده بین سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله سوم توزیع کالا‌های اساسی از طریق کالابرگ الکترونیک اجرا می‌شود.

در گام نخست این مرحله، طرح کالابرگ الکترونیک برای خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم درآمدی اجرا می‌شود که زمان استفاده و شروع این مرحله توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روز‌های آتی متعاقبا اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است؛ این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی لبنی، پروتئینی و خواربار اختصاص یافته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار