تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۳ تير ۱۴۰۴

ترامپ نامزد جایزه صلح نوبل شد

«ترامپ» از سوی یک نماینده کنگره آمریکا به عنوان نامزد جایزه صلح نوبل پیشنهاد شد.

ترامپ نامزد جایزه صلح نوبل

اقتصاد۲۴- به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، «بادی کارتر» (Buddy Carter)، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهور کشورش را با توجیه تلاش برای برقراری توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی، نامزد دریافت جایزه صلح نوبل کرد.

«بادی کارتر» نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان از ایالت جورجیا، با ارسال نامه‌ای به کمیته جایزه صلح نوبل با طرح ادعایی عوام‌فریبانه مدعی شد که ترامپ «نقشی خارق‌العاده و تاریخی» در پایان دادن به «درگیری مسلحانه بین اسرائیل و ایران» داشته است!

ادعای مضحک این عضو مجلس نمایندگان آمریکا در حالی است که ترامپ در روز‌های پیش در اقدامی بر خلاف منشور ملل متحد به ایران تجاوز کرد.

از سوی دیگر، ادعای ترامپ در خصوص برقراری آتش بس در حالی است که ادبیات پیشین رفتاری و عملکردی رژیم صهیونیستی به وضوح نشان داده است که هرگز به هیچ توافقی پایبند نبوده و نیست.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار