تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۳ تير ۱۴۰۴

خبر مهم بانک مرکزی درباره عرضه ارز اربعین

امسال نیز بانک مرکزی مطابق با سیاست سال‌های اخیر نسبت به عرضه ارز اربعین اقدام خواهد کرد که در همین راستا ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید به زودی آغاز می‌شود.

خبر مهم بانک مرکزی

اقتصاد۲۴- مصطفی قمری‌وفا مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی نوشت: امسال نیز با هدف تسهیل سفر‌های زیارتی زائران اربعین حسینی، بانک مرکزی مطابق با سیاست سال‌های اخیر نسبت به عرضه ارز اربعین اقدام می‌کند. برنامه‌ریزی‌های لازم انجام گرفته و اطلاع‌رسانی درباره نحوه عرضه و فروش ارز اربعین عمدتا بصورت سامانه‌های برخط بانک‌های عامل منتخب (هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق) به زودی انجام می‌شود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار