تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۴

قیمت بلیت هواپیما افزایش یافت؟

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با هدف جلوگیری از بروز اختلال در پروازها و ارتقای ایمنی عملیاتی، بر لزوم انجام پروازها در بازه زمانی مشخص از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر تأکید شده است.

هواپیما ماهان

اقتصاد۲۴- حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از برگزاری نشست هماهنگی نقش آفرینان صنعت هوانوردی کشور صبح امروز (شنبه ۱۴ تیرماه) هم‌زمان با گشایش دوباره فضای پروازی کشور و آغاز تدریجی فعالیت‌های پروازی خبر داد و گفت: آخرین وضعیت صنعت هوایی کشور پس از توقف ۲۰ روزه پرواز‌ها در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی به صورت تخصصی بررسی شد.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، در این نشست، محور‌های مهمی از جمله بازطراحی برنامه‌های پروازی با توجه به شرایط جدید منطقه‌ای، تأمین ایمنی پروازها، حفظ استاندارد‌های عملیاتی، و رسیدگی دقیق به حقوق مسافران مطرح و بررسی شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر آمادگی کامل صنعت هوایی برای بازگشت به روال عادی، رعایت دقیق و کامل دستورالعمل حقوق مسافر را از اولویت‌های جدی سازمان عنوان کرد و از شرکت‌های هواپیمایی خواست در پاسخگویی به مطالبات مردم، شفاف، مسئولانه و منطبق بر ضوابط عمل کنند.

وی تصریح کرد: از هرگونه افزایش قیمت بلیت پرواز‌ها خودداری خواهد شد تا از بروز نارضایتی عمومی و فشار مضاعف بر هموطنان جلوگیری شود. همچنین با هدف جلوگیری از بروز اختلال در پرواز‌ها و ارتقای ایمنی عملیاتی، بر لزوم انجام پرواز‌ها در بازه زمانی مشخص از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر تأکید شده است.

به گفته پورفرزانه، این تصمیم با توجه به شرایط فعلی و به منظور حفظ ایمنی نشست و برخاست در فرودگاه‌های کشور اتخاذ شده است.


بیشتر بخوانید:بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی فروخته نمی‌شود


رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: این نشست نمادی از انسجام، آمادگی و عزم مشترک تمامی ارکان صنعت هوانوردی کشور برای عبور ایمن و مسئولانه از بحران اخیر و ادامه خدمت‌رسانی دقیق، منسجم و در سطح و تراز استاندارد‌های بین‌المللی بود.

گفتنی است، در بخش دیگری از این نشست، بر اهمیت استفاده از خلبانان کارآزموده و مجرب به‌ویژه در شرایط فعلی به منظور عملیات در فرودگاه مهرآباد باوجود محدودیت‌های اعمال شده‌ی عملیاتی تاکید شد. بازبینی دستورالعمل‌های فنی و تقویت هماهنگی میان بخش‌های عملیاتی و نظارتی نیز از دیگر مواردی بود که در دستور کار قرار گرفت.

لازم به ذکر است که مدیران بخش‌های مختلف صنعت بر آماده‌سازی مجدد زیرساخت‌های فرودگاهی، مراکز کنترل ترافیک هوایی و تجهیزات ناوبری تأکید کرده و آن را اقدامی کلیدی برای بازگشت اعتماد عمومی و اطمینان‌بخشی به مسافران عنوان کردند.

گفتنی است، در این نشست، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس سازمان هواشناسی کشور، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)، رئیس و اعضای انجمن شرکت‌های هواپیمایی و خدمات هندلینگ و همچنین مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی حضور داشتند.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ استایل متفاوت محمدرضا پهلوی ۶۴ سال پیش در میان مستشاران نظامی آمریکا

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عکس/ استایل شیک ارغوان دلدادگان در جشن تولدش با کیک فانتزی

عکس/ ظاهر خاص ثریا اسفندیاری ۷۳ سال پیش با اکسسوری سلطنتی

عکس/ قوچ‌باز‌های دوران قاجار ۱۳۰ سال پیش قبل از شروع مسابقه

عکس/ چهره دیده نشده از محمود کریمی ۵۴ سال پیش در کنار پدر و برادران اش

راهنمای مدیریت مالی در بحران

عکس/ ژست جالب دریادار سیاری ۵۴ سال پیش در حال گذراندن مراحل سخت تکاوری

تعیین سقف اجاره‌ بها، شوی دولت برای دغدغه‌مندی در قبال استیصال مستاجران/ مردم از پس افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها هم بر نمی‌آیند

عکس/ بوسه سردار قاآنی بر پیشانی پسر سردار سلیمانی در یک مراسم

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴/ خریداران طلا وارد بازار شدند؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴/ آیا کاهش قیمت دلار ادامه دارد؟

عکس/ لباس عجیب فرشته حسینی در یک جشنواره خارجی با مدل موی اروپایی

فیلم/ پیرمرد افغان: خرابکاری هموطنانم باعث اخراجمان از ایران شد

قیمت محصولات لبنی ناگهان بالا کشید

عکس/ سلفی دیدنی علی ضیاء برای تولد مادرش با متن عاشقانه

پیش‌بینی هوای تهران در پنج روز آینده

فیلم/ خنده‌های جالب حمید معصومی‌نژاد و همکار ایتالیایی‌ایش

فیلم/ خروش رودخانه فنوج پس‌از چند ماه خشکسالی

ادعای تازه و خبرساز فرانسه علیه ایران

ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت کیست؟

بیانیه میرحسین موسوی درباره جنگ اخیر ایران و اسرائیل

افشای جزئیاتی تکان‌دهنده از همکاری محرمانه جولانی با امارات و آمریکا علیه لبنان

عکس/ علیرضا فغانی داور فینال جام جهانی شد

عکس/ زمان مناسب برای تعویض قطعات خودرو

فیلم/ واکنش شهاب حسینی و لاله مرزبان به تمسخر سریال آبان

مهاجران افغان می‌توانند دوباره به ایران برگردند؟

عکس/ حضور سردار قاآنی در مراسم یک فرمانده سپاه

فیلم/ حمله ایران به پایگاه آمریکا در قطر به کجا اصابت کرد؟

عکس/ ژست جالب نازنین بیاتی در پشت‌صحنه آخرین قسمت تاسیان

عکس/ سلفی همسر بهرام رادان و پسرش در آینه

فیلم/ علل گردوغبار در تهران مشخص شد

عکس/ باشگاه پرسپولیس با این تصویر هوادارانش را غافلگیر کرد

عکس های توجه‌برانگیز از سرلشکر موسوی در یک مراسم

اشاره معنادار علی لاریجانی به پیغام تازه آمریکا

عکس/ چشم‌انداز زیبا و متفاوت از شهر آمل ۱۳۵ سال پیش و دوران قاجار

عکس/ کشتی بخار ناصرالدین شاه ۱۲۰ سال پیش در مرداب انزلی

فیلم/ مصاحبه کاترین شکدم با بی‌بی‌سی وایرال شد

اینفوگرافی/ محبوب ترین برندها نزد مشتریان در جهان برای کدام کشورهاست؟

عکس/ ترامپ سوپرمن شد