تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۶ تير ۱۴۰۴

لغو مسابقات فوتبال در تهران به دلیل آلودگی شدید هوا

بر اساس اعلام کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، امروز دوشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴، شاخص کیفیت هوا در مناطق مختلف پایتخت از عدد ۱۸۰ عبور کرده و در شرایط «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار گرفته است.

لغو مسابقات فوتبال

اقتصاد۲۴- در پی افزایش نگران‌کننده آلودگی هوا و بالا رفتن غلظت گردوغبار در تهران، کمیته پزشکی هیئت فوتبال استان تهران تصمیم به لغو تمامی مسابقات و تمرینات فوتبال در سطح استان گرفت. این تصمیم برای حفظ سلامت ورزشکاران و کادر فنی اتخاذ شده و تا اطلاع ثانوی اجرایی است.

​بر اساس اعلام کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، امروز دوشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴، شاخص کیفیت هوا در مناطق مختلف پایتخت از عدد ۱۸۰ عبور کرده و در شرایط «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار گرفته است. در برخی مناطق جنوبی و مرکزی تهران، این شاخص حتی به مرز ۲۰۰ نیز رسیده که به معنای «وضعیت بسیار ناسالم» تلقی می‌شود.

مطابق دستورالعمل ابلاغی، هیچ تیمی مجاز به برگزاری تمرین یا مسابقه نیست و در صورت تخلف، باشگاه مربوطه با تذکر انضباطی و محرومیت مواجه خواهد شد.

این وضعیت در حالی رقم خورده که موج جدیدی از گردوغبار از مرز‌های غربی وارد کشور شده و تهران نیز تحت‌تأثیر این پدیده قرار گرفته است. دستگاه‌های متولی هشدار داده‌اند که در چنین شرایطی، فعالیت‌های بدنی در فضای باز می‌تواند خطرات جدی برای سلامت به‌ویژه برای کودکان، سالمندان، بیماران قلبی ـ تنفسی و ورزشکاران حرفه‌ای داشته باشد.

کلیه علاقه‌مندان به ورزش و فوتبال در استان تهران لازم است از حضور در میادین ورزشی، پارک‌ها و فضا‌های باز خودداری کنند و وضعیت آلودگی هوا را به صورت لحظه‌ای از منابع رسمی پیگیری کنند.

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار