تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۴

بازگشت یار قدیمی ساپینتو به نیمکت استقلال

بیژن طاهری به عنوان سرپرست جدید تیم فوتبال استقلال منصوب شد.

بازگشت یار قدیمی ساپینتو به نیمکت استقلال

اقتصاد۲۴- بیژن طاهری، پیشکسوت ۶۴ ساله استقلال، امروز به عنوان سرپرست تیم استقلال انتخاب شد. این تصمیم پس از مذاکرات باشگاه با گزینه‌های مختلف و پیشنهاد ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی آبی‌ها، صورت گرفت. طاهری پیش از این نیز در فصل‌های گذشته به عنوان سرپرست و مدیر تیم در استقلال فعالیت داشته و همکاری نزدیکی با ساپینتو دارد.

طاهری سه فصل گذشته نیز همکار ساپینتو بود و این هماهنگی خوبی بین این دو نفر برقرار است. او سابقه نشستن روی نیمکت تیم‌های دیگر مثل سپاهان، پیکان و سایپا را هم دارد.


بیشتر بخوانید:  خسرو حیدری مربی استقلال شد


حالا بیژن طاهری مسئولیت‌هایی مانند هماهنگی بین کادر فنی و مدیریت باشگاه، حل مسائل لجستیکی و پشتیبانی از ساپینتو را بر عهده خواهد داشت. مسئولیتی که با توجه به حضور استقلال در لیگ برتر، جام حذفی، سوپرجام و لیگ قهرمانان آسیا، سنگین‌تر از همیشه خواهد بود.

تا پیش از این در دوره‌های سرپرستی بیژن طاهری، استقلال با وینفر شفر قهرمانی جام حذفی را جشن گرفته، با فرهاد مجیدی قهرمانی تاریخی در لیگ برتر کسب کرده و با ریکاردو ساپینتو نیز سوپرجام را فتح کرده است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار