تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۴

یعقوب صباحی درگذشت

یعقوب صباحی، بازیگر باسابقه تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ درگذشت.

یعقوب صباحی

اقتصاد۲۴- یعقوب صباحی، بازیگر باسابقه تئاتر و تلویزیون، که شامگاه پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه دچار سکته مغزی شده بود و در بیمارستان آزادی تهران در بخش مراقبت‌های ویژه این مرکز درمانی در کما به‌سر می‌برد، ظهر امروز ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ دارفانی را وداع گفت.

شهرام کرمی، نویسنده و کارگردان تئاتر، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایران تئاتر درحالی‌که به شدت متاثر بود، این خبر را تایید کرد.

یعقوب صباحی از چهره‌های شناخته‌شده تئاتر ایران متولد سال ۱۳۴۰ بود که از دهه ۱۳۶۰ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرده و در طی چهار دهه، در بیش از ۱۰۰ اثر نمایشی، تلویزیونی و سینمایی به ایفای نقش پرداخته بود. او همچنین یکی از اعضای گروه تئاتر «شایا» بود.

صباحی با کارگردانان برجسته تئاتر همکاری داشته است و از آثار تئاتری او می‌توان به نمایش‌های «سقراط»، «ترور»، طوفان»، «فاوست»، «باغ آلبالو»، «مکبث»، «ریچارد»، «توفان»، «شوایک سرباز ساده دل»، «رویا‌های رام نشده»، «کالون و قیام کاستیلون»، «توقف اتانازی»، «درخشش در ساعت مقرر»، «خروس می‌خواند»، «تالاب هشیلان»، «فریز مکبث فریز»، «حق با مردم بود»، «عدم» و... اشاره کرد.

او در تصویر نیز حضور پررنگی داشته و با بازی در سریال‌هایی، چون «حجربن عدی»، «یغمای باشکوه خورشید»، «مهمان کشی» و در شبکه نمایش خانگی با سریال «جان سخت» در ذهن مخاطبان ماندگار شده است.

علاوه بر بازیگری، صباحی در حوزه آموزش و داوری جشنواره‌های تئاتری نیز فعال بوده و نقش مهمی در تربیت نسل جوان بازیگران داشته است.

منبع: ایران تئاتر

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار