تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۲۸ تير ۱۴۰۴

ماجرای آتش‌سوزی در فرودگاه گرگان چه بود؟

مشاهده دود در اطراف فرودگاه طی ساعاتی از روز طبیعی بوده و جای نگرانی برای شهروندان و ساکنان اطراف وجود ندارد.

فرودگاه گرگان

اقتصاد۲۴- در راستای الزامات ایمنی هوانوردی و با توجه به افزایش دمای هوا، عملیات سوزاندن کنترل‌شده علف‌های خشک در حاشیه سطوح پروازی فرودگاه گرگان از امروز آغاز می‌شود و این آتش‌سوزی کنترل شده بوده و مردم نگران نباشند.

روابط‌عمومی اداره‌کل فرودگاه‌های استان گلستان اعلام کرد این اقدام با هدف جلوگیری از گسترش پوشش گیاهی قابل‌اشتعال و کاهش ریسک آتش‌سوزی‌های ناخواسته در فصل گرما انجام می‌شود و هیچ‌گونه خللی در انجام پرواز‌های ورودی و خروجی فرودگاه ایجاد نخواهد کرد.

بر اساس این اطلاعیه، مشاهده دود در اطراف فرودگاه طی ساعاتی از روز طبیعی بوده و جای نگرانی برای شهروندان و ساکنان اطراف وجود ندارد.

گفتنی است، سوزاندن علف‌های هرز به‌عنوان یک اقدام ایمنی پیشگیرانه، سالانه در فرودگاه‌های کشور با هدف کاهش تهدیدات آتش‌سوزی، افزایش دید در سطوح پروازی و حفظ سلامت عملیات هوانوردی انجام می‌شود. این عملیات‌ها با هماهنگی واحد‌های ایمنی زمینی و رعایت کامل مقررات زیست‌محیطی و هوانوردی انجام می‌گیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار