تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۹ تير ۱۴۰۴

ترامپ، اوباما را به تقلب در انتخابات متهم کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، بار دیگر با ادعای تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، دولت باراک اوباما را هدف حمله قرار داد.

دونالد ترامپ و باراک اوباما

اقتصاد۲۴- ​به گزارش رسانه‌ها، ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال»، ضمن تقدیر از تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، بابت اظهارات اخیرش درباره احتمال وقوع تقلب در انتخابات ۲۰۱۶، نوشت: «کار هریسون فیلدز جوان و بااستعداد در فاکس نیوز عالی بود. هیئت در پیگیری قانونی اوباما و اراذل و اوباشی که اخیراً در سطح بالا افشا شده‌اند، فوق‌العاده عمل کرده است.»

این نخستین بار نیست که ترامپ نتایج انتخابات را زیر سؤال می‌برد؛ اما ادعای تقلب در انتخاباتی که خود پیروز آن بوده و متهم کردن دولت پیشین به دستکاری در روند انتخابات، از مواضع تازه و جنجالی وی به شمار می‌رود

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار