تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴

تهدید ایران برای بازگشت به دیپلماسی

سران سه کشور توافق کردند که اگر ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری نکند و به دیپلماسی بازنگردد، تحریم‌ها در پایان ماه اوت دوباره برقرار خواهند شد.

تهدید ایران برای بازگشت به دیپلماسی

اقتصاد۲۴- به نقل از وبگاه دولت انگلیس، کر استارمر نخست وزیر انگلیس امروز شنبه در تماس تلفنی با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه و فردریش مرتس صدراعظم آلمان به تکرار مواضع خصمانه تروئیکای اروپایی علیه ایران پرداخت.

در بیانیه صادره از سوی دفتر نخست وزیر انگلیس در این خصوص آمده است: در مورد برنامه هسته‌ای ایران، سران ۳ کشور توافق کردند که اگر ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری نکند و به دیپلماسی بازنگردد، تحریم‌ها در پایان ماه آگوست دوباره برقرار خواهند شد.


بیشتر بخوانید:  ۳ سناریو درباره نتیجه مذاکرات ایران و اروپا


این بیانیه می‌افزاید: سران توافق کردند که در تماس نزدیک با یکدیگر باشند.

این در حالیست که جمهوری اسلامی ایران در میانه مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در مسقط بود که بر خلاف منشور ملل متحد و کنوانسیون‌های بین‌المللی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی مورد تجاوز قرار گرفت و رایزنی‌ها متوقف شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار