تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴

بازدید معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشکری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد از غرفه ارس نمایشگاه ایران زیرساخت

نمایشگاه «ایران زیرساخت» با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی و معرفی توانمندی‌ها و پروژه‌های زیرساختی مناطق آزاد در حوزه‌هایی همچون دارو، فناوری اطلاعات، انرژی‌های نو، صنایع غذایی و لجستیک میزبان علاقمندان است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشکری مناطق آزاد

اقتصاد۲۴- به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، مهدی مزینانی، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ضمن حضور در نمایشگاه تخصصی ایران زیرساخت از غرفه ارس بازدید کرد.

نمایشگاه «ایران زیرساخت» با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی و معرفی توانمندی‌ها و پروژه‌های زیرساختی مناطق آزاد در حوزه‌هایی همچون دارو، فناوری اطلاعات، انرژی‌های نو، صنایع غذایی و لجستیک میزبان علاقمندان است.

در این رویداد، نمایندگان حوزه غذا و دارو و معاونت‌های عمرانی سازمان‌های مناطق آزاد اروند، چابهار، کیش، قشم، ارس، انزلی، ماکو، بانه‌ـ‌مریوان، اردبیل، اینچه‌برون، مهران و دوغارون حضور دارند و به ارائه دستاورد‌ها و ظرفیت‌های خود در زمینه‌های مختلف زیرساختی می‌پردازند. بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان می‌توانند برای آشنایی نزدیک با توانمندی‌ها و پروژه‌های زیرساختی مناطق آزاد تا دوم مردادماه به سالن ۷، غرفه اختصاصی مناطق آزاد در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران مراجعه کنند.

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار