تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴

الزام نصب پنل خورشیدی در ساخت‌وساز‌های جدید کیش / گام جدی در مسیر توسعه پایدار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تأکید بر لزوم حرکت به‌سوی توسعه پایدار، خاطر نشان کرد: از این پس، تمامی ساختمان‌های جدید در جزیره کیش ملزم به استفاده از پنل‌های خورشیدی خواهند بود و باید با رعایت استاندارد‌های به‌روز شهرسازی، از منظر بهره‌وری انرژی و جلوگیری از هدررفت آن طراحی و اجرا شوند.

الزام نصب پنل خورشیدی در ساخت‌وساز‌های جدید کیش / گام جدی در مسیر توسعه پایدار

اقتصاد ۲۴- محمدکبیری در هفدهمین جلسه شورای معاونین و مدیران این سازمان، با اشاره به مزایای این تصمیم گفت: کیش باید الگوی توسعه پایدار در کشور باشد. استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نه‌تنها باعث کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و هزینه‌های انرژی می‌شود، بلکه به افزایش عمر زیرساخت‌های شهری، کاهش آلاینده‌ها و ارتقاء سطح کیفیت زندگی ساکنان و گردشگران نیز کمک می‌کند. این موضوع در شرایط اقلیمی خاص جزیره، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

وی افزود: در ساخت‌وساز‌های آینده کیش باید علاوه بر استفاده از فن آوری‌های نوین مانند پنل‌های خورشیدی، عایق‌بندی مناسب، تهویه استاندارد و بهره‌گیری از مصالح با بهره‌وری بالا در مصرف انرژی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم به شهری هوشمند و پایدار دست یابیم.

در ادامه این جلسه، کبیری به کیفیت خدمات ارتباطی نیز پرداخت و با اشاره به گلایه برخی از ساکنان و گردشگران درباره کاهش آنتن‌دهی و اختلال در شبکه‌های تلفن همراه در برخی مناطق جزیره، تأکید کرد: تمامی دکل‌های مخابراتی در کیش باید در سریع‌ترین زمان ممکن به شبکه فیبر نوری متصل شوند تا زیرساخت ارتباطی جزیره با کیفیتی درخور شأن کیش توسعه یابد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نقش ارتباطات در رشد اقتصادی، رضایت گردشگران و سرمایه‌گذاران، تأکید کرد:تمامی اپراتور‌های تلفن همراه فعال در جزیره کیش ملزم به ارائه بهترین خدمات ارتباطی هستند و سازمان منطقه آزاد کیش عملکرد آنها را به صورت مستمر پایش خواهد کرد. هیچ‌گونه توجیهی برای ضعف پوشش یا کندی اینترنت قابل قبول نخواهد بود.

در بخش دیگری از این نشست، اقدامات صورت‌گرفته در حوزه پدافند غیرعامل مورد بررسی قرار گرفت و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن قدردانی از فعالیت‌های انجام‌شده، خواستار پیگیری و اجرای سریع و دقیق تمامی مصوبات ستاد پدافند غیرعامل شد.

همچنین در این جلسه، ظرفیت‌های درآمدی سازمان منطقه آزاد کیش نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکار‌هایی برای افزایش بهره‌وری اقتصادی و نقش‌آفرینی مؤثرتر در تأمین منابع پایدار سازمان مطرح شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار