تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴

دستگیری سارقی که در کانال کولر پنهان شده بود

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق سابقه دار در طرح پایش پابند الکترونیکی خبر داد و گفت: یکی از این سارقان در کانال کولر پنهان شده بود.

دستگیری سارق

اقتصاد۲۴- سرهنگ محمد افشار سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: مأموران کلانتری ۱۴۲ کن در طرح پایش الکترونیکی مجرمان سابقه دار و حرفه‌ای متوجه آلارم پابند ۲ نفر از مجرمان شدند و با توجه به احتمال حضور این متهم در ساعات پایانی روز جهت سرقت بلافاصله گشت انتظامی به محل حضور آنها اعزام شد.

مأموران متهمان را در حالی که قصد ورود به یکی از ساختمان‌های لوکس منطقه را داشتند مشاهده کردند و جهت دستگیری آنها اقدام کردند. متهمان با مشاهده مأموران به صورت پیاده از محل متواری شدند، پس از طی مسافتی متهمان وارد یک ساختمان که درب ورودی آن باز بود شدند و قصد فرار از پشت بام را داشتند.

مأموران پس از ورود به ساختمان یکی از متهمان را دستگیر کردند و پس از انجام بازرسی‌های ویژه در ساختمان متهم دیگر را در حالی که در کانال کولر مخفی شده بود مشاهده و دستگیر کردند. هر دو متهم دارای پابند الکترونیک بودند

منبع: تابناک
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار