تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴
سفیر صنعت نوشیدنی ایران در سفری جهانی

تولید زمزم در عمان، به بازار رسید

پس از افتتاح موفق ۳ واحد تولیدی محصولات نوشیدنی زمزم در کشور عمان، توزیع و فروش گسترده زمزم عمان آغاز شد.

تولید زمزم در عمان، به بازار رسید

اقتصاد ۲۴- با افتتاح خط تولید نوشابه (در ۳ طعم) و آب معدنی زمزم ایران در کشور عمان هم اکنون شاهد حضور ۱۲ کد کالای محصولات زمزم در بازار نوشیدنی عمان هستیم که با اقبال عمومی مردم این کشور رو‌به‌رو شده است.

خط تولید محصولات زمزم در عمان با شعار «من عمان الی العالم» و با هدف توسعه بازار در منطقه خلیج فارس و شمال آفریقا راه اندازی شد و هم اکنون درحال ورود به ۱۲ هزار فروشگاه و سوپر مارکت عمان است تا مسیر توسعه صادرات غیرنفتی ایران و برند ملی زمزم مستمر شود.

حضور پایدار زمزم؛ بدون خام فروشی

مهدی صولی، مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا در همین زمینه با اشاره به ماهیت این همکاری به‌عنوان یک مشارکت بلندمدت، سودآور، بازارپایه، مشتری‌محور و توسعه‌گرا، گفت: راهبرد تولید در مقاصد صادراتی علاوه بر اینکه از خروج آب و انرژی ارزان مانند برق جلوگیری می‌کند، زمینه حضور پایدار محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای را فراهم می‌سازد.

وی افزود: با توسعه همکاری‌ها، عمان می‌تواند سکوی تجاری قدرتمندی برای گسترش صادرات به قاره آفریقا و سایر کشور‌های هدف باشد.

او توضیح داد: راهبرد تولید در مقاصد صادراتی و حضور در زنجیره ارزش جهانی، گام مهمی در مسیر توسعه برند زمزم و ارتقای جایگاه محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و گسترش دامنه فروش فرامرزی خواهد بود و افزایش هم پیوستگی مالی و تجاری و فرهنگی را در پی خواهد داشت.

گفتنی است علاوه بر محصولات یاد شده، به زودی محصول زیرو و دوغ آبعلی نیز در این کشور تولید خواهند شد.

هدف از این اقدام، تأمین نیاز بازار عمان و همچنین صادرات به کشور‌های منطقه و شمال آفریقا است، که گامی بلند در توسعه روابط اقتصادی بین ایران و عمان خواهد بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار