تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴

لاریجانی: ایران و منطقه در مقابله با رفتارهای تروریستی متحدند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت که ایران، عراق و کشورهای منطقه مصمم هستند تا با رفتارهای نامتعارف برخی جریان‌های تروریستی مقابله کنند.

لاریجانی: ایران و کشورهای منطقه مصمم اند تا با رفتارهای نامتعارف برخی جریان‌های تروریستی مقابله کنند

اقتصاد۲۴- «علی لاریجانی» در گفت‌وگویی که روز دوشنبه و در مسیر پرواز به سمت عراق انجام شده، با اشاره به جزییات دیدارهایش با مقامات عراقی، با بیان اینکه عناصر مزاحم و جریان‌های تروریستی در منطقه سیال هستند، اظهار کرد: وقتی دو کشور مهم ایران و عراق مصمم باشند جلوی رفتار‌های نامتعارف برخی جریان‌های تروریستی را بگیرند، نتیجه این کار در کل منطقه می‌تواند به ثبات بینجامد و معتقدم این مساله برای هر دو کشور و منطقه اهمیت دارد.

هم چنین «محمد کاظم آل صادق» سفیر ایران در بغداد، در اظهاراتی، سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به عراق را در شرایط حساس منطقه مهم ارزیابی کرد و گفت: در این سفر ضرورت تبادل دیدگاه‌ها و هماهنگی‌ها مطرح است.

شایان ذکر است، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در جریان سفر خود به بغداد، با نخست‌وزیر، رییس جمهور، رییس پارلمان، مشاور امنیت ملی و برخی از سران احزاب عراقی دیدار کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار