تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۴

انتقاد همایون شجریان از بی مسئولیتی معاونت هنری

در بخشی از پستی که «همایون شجریان» برای لغو کنسرت خیابانی میدان ازادی منتشر کرده، نوشته: «جلسات چند روز اخیر بایستی قبل از موافقت با درخواست ما و طی دو ماه گذشته انجام میشد.»

همایون شجریان

اقتصاد۲۴- به نظر میرسد منظور همایون شجریان اشاره به تاریخ نامه شورای امنیت کشور در ۲۵ تیرماه امسال است که موافقت خود را برای برگزاری کنسرت خیابانی اعلام کرده است.

تاخیر در روند اجرایی و مهیا کردن بدیهیات حیاتی برای چنین پروژه عظیمی، مشخصا معاونت هنری ارشاد را مخاطب قرار داده که در لغو این اجرا، بیشترین سهم را دارد.

گفته شده اورژانس تهران نیز اعلام کرده نامه درخواست حضور عوامل اورژانس برای این پروژه هم ارسال نشده و به مرور ابعاد جدیدی از تخلفات و بی مسئولیتی‌های برگزارکننده‌های این کنسرت (معاونت هنری) در حال رونمایی است.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار