تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴

قول مساعد وزیر اقتصاد برای رفع مشکلات مجتمع کشت و صنعت مکران

وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از پروژه مجتمع کشت و صنعت مکران، برای بررسی و رفع مشکلات قانونی و مالی این مجتمع، قول مساعد داد.

قول مساعد وزیر اقتصاد برای رفع مشکلات مجتمع کشت و صنعت مکران

اقتصاد ۲۴- دکتر سید علی مدنی‌زاده، بعدازظهر امروز و در ادامه سفر یک روزه خود به استان سیستان و بلوچستان، از مجتمع کشت و صنعت مکران بازدید کرد.

بنا بر این گزارش، در این بازدید، وزیر اقتصاد، در معیت استاندار و هیأت همراه، از مزارع کشت موز و پاپایا و دریاچه‌های پرورش میگوی مجتمع کشت و صنعت مکران، بطور میدانی بازدید بعمل آورد.

این گزارش حاکی است، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت مکران در جریان این بازدید، گزارشی از عملکرد این شرکت بعنوان دارنده بزرگترین مزرعه "فعال" پرورش میگو و یکی از تولید کنندگان مهم موز و پاپایا در کشور، گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات این شرکت در حدود ۹ سال فعالیت خود ارائه داد.

وی در ادامه با طرح برخی مشکلات مالی و قانونی مجتمع کشت و صنعت مکران از جمله خواستار اصلاح مصوبه دولت در خصوص الزام پرداخت ۲۰ درصد حقابه استفاده از آب اقیانوس به شرکت آب منطقه‌ای شد که وزیر اقتصاد قول رسیدگی به این موضوع و اصلاح آیین‌نامه مربوط به آن را داد.

وی همچنین درخواست کمک دولت برای تأمین مالی بخشی از منابع تکمیل پروژه ۱۴ هکتاری آب شیرین کن مجتمع کشت و صنعت مکران و نیز پروژه تأمین برق بخش‌های جدید مجتمع در قالب تسهیلات دولتی را مطرح کرد که مدنی زاده در این ارنباط نیز قول بررسی و همکاری با شرکت را داد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار