تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴

تیم امید ایران گوام را گلباران کرد

تیم ملی امید ایران در دومین دیدار خود در رقابت‌های مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا با نتیجه ۶ بر صفر از سد گوام عبور کرد.

تیم امید ایران گوام را گلباران کرد

اقتصاد۲۴- تیم ملی فوتبال امید ایران در چارچوب رقابت‌های مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا در دومین دیدار خود به مصاف امید گوآم رفت و با نتیجه ۶ بر صفر به برتری رسید.

اولین گل ایران در دقیقه ۴۲ توسط علیرضا صفری با یک شوت زیبا به ثمر رسید. در ابتدای نیمه دوم و در دقیقه ۴۶ کسری طاهری توپ ارسالی به محوطه جریمه را به گل دوم ایران تبدیل کرد.

کسری طاهری که در بازی نخست هم دو گل زده بود، در دقیقه ۷۳ با یک ضربه سر تیم نتیجه بازی را ۳ بر صفر کرد. اما این پایان کار مهاجم جوان ایران نبود و در دقیقه ۷۸ سومین گل خود و چهارمین گل ایران را به ثمر رساند.


بیشتر بخوانید:  آخرین وضعیت تیم ملی امید ایران


سعید سحرخیزان در دقیقه ۸۴ در موقعیت تک به تک قرار گرفت و گل پنجم ایران وارد دروازه گوام کرد. در دقیقه ۹۰ این دیدار محمدجواد حسین‌نژاد با یک شوت از بیرون محوطه جریمه گل ششم را به ثمر رساند.

امید ایران در این مرحله از مسابقات با هنگ‌کنگ، گوام و امارات همگروه است. ملی‌پوشان در دیدار نخست خود با چهار گل هنگ‌کنگ را از پیش رو برداشتند. شاگردان امید روانخواه در دیدار بعدی خود از ساعت ۲۱ روز سه‌شنبه (۱۸ شهریور) به مصاف امارات می‌روند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار