تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴

این جاده شمالی بازهم یک طرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک فوق‌سنگین در محور چالوس خبر داد و گفت: تردد خودروها از مرزن‌آباد به سمت تهران از صبح امروز ممنوع و مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران–شمال و کرج–چالوس نیز به‌طور یکطرفه مدیریت می‌شود.

یک طرفه شدن جاده چالوس

اقتصاد۲۴-  سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به حجم بالای سفر‌های آخر هفته و آغاز موج مسافرت‌های پایانی تابستان، از ترافیک فوق‌سنگین در محور‌های شمالی به‌ویژه جاده چالوس خبر داد.

وی اعلام کرد: از ساعت ۸:۳۰ صبح امروز (۱۸ شهریورماه) تردد انواع وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع شده و از ساعت ۱۰:۳۰ نیز مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران–شمال و کرج–چالوس به‌صورت یکطرفه خواهد بود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: در حال حاضر تمامی خروجی‌های تهران پرحجم و پرترافیک هستند و علاوه بر محور چالوس، محور‌های هراز، فیروزکوه، قزوین–رشت، رودبار و منجیل نیز شاهد بار ترافیکی بسیار سنگین می‌باشند.

سرهنگ محبی با تأکید بر ضرورت مدیریت زمان سفر خاطرنشان کرد: از مسافرانی که قصد عزیمت به شهر‌های شمالی کشور را دارند درخواست می‌شود پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شده و با برنامه‌ریزی مناسب از گرفتار شدن در ترافیک‌های طولانی پرهیز کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار