تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۴

پاسخ تند وزارت خارجه ایران به بیانیه جنجالی گروه ۷

وزارت امور خارجه کشورمان در بیانیه‌ای ادعاهای گروه هفت و شرکای آن در خصوص ایران را رد کرد و تاکید کرد: بدون تردید آمریکا و دیگر اعضای گروه ۷ باید پاسخگوی عملکردهای ناشایست خود باشند.

وزارت خارجه ایران

اقتصاد۲۴- وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادعا‌های مندرج در بیانیه مشترک اعضای گروه هفت و شرکای آن راجع به جمهوری اسلامی ایران را بی‌اساس، غیرمسئولانه و فرافکنی محض دانسته و آن را محکوم می‌کند.

در بیانیه وزارت خارجه آمده است: طرح اتهام‌های واهی علیه متولیان حفاظت از امنیت ملی ایران تحریف آشکار واقعیت‌ها و فرافکنی مزورانه بانیان چنین بیانیه‌هایی است که با رفتار‌های غیرقانونی و بی‌ثبات‌کننده خود در مناطق مختلف جهان خصوصا در منطقه غرب آسیا، موجب ترویج قانون‌شکنی و تشدید ناامنی شده‌اند.

وزارت امور خارجه تصریح کرد: بدون تردید آمریکا و دیگر اعضای گروه ۷ باید پاسخگوی عملکرد‌های ناشایست خود در به مخاطره انداختن ثبات و امنیت منطقه و جهان به‌ویژه به‌دلیل همدستی و شراکت در نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل شامل حقوق بشردوستانه و حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و همچنین به‌خاطر حمایت از تروریست‌های سابقه‌دار باشند.

در این بیانیه همچنین نوشته شده است: در وضعیتی که رژیم صهیونیستی با برخورداری از حمایت همه‌جانبه آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و دیگر کشور‌های بانی این بیانیه ضد ایرانی، مشغول کشتار و نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و جنگ‌افروزی مستمر علیه کشور‌های منطقه است، صدور بیانیه‌های ضد ایرانی هدفی جز انحراف اذهان عمومی از جنایت قرن و همدستی بانیان این بیانیه در نسل‌کشی ندارد. بانیان چنین بیانیه‌های غیرمسئولانه‌ای به جای اصرار بر فرافکنی ناشی از ذهنیت‌های کهنه خودبرترپندارانه و استعماری، باید سیاست‌های اشتباه و مجرمانه خود را در قبال ایران و منطقه تصحیح کنند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار