تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴

ماجرای صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق مشهد چیست؟

فرماندار مشهد گفت: بر اساس بررسی‌ها، صدا‌هایی که در برخی مناطق مشهد شنیده می‌شود هیچ ارتباطی با پدافند یا تیراندازی ندارد.

فرماندار مشهد

اقتصاد۲۴- سید حسن حسینی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌ها، صدا‌هایی که در برخی مناطق مشهد شنیده می‌شود هیچ ارتباطی با پدافند یا تیراندازی ندارد و تاکنون از هیچ نقطه‌ای از شهر گزارشی در این خصوص ثبت نشده است.

فرماندار مشهد بیان کرد: این صدا‌ها عمدتاً ناشی از استفاده برخی افراد از وسایل آتش‌بازی و فشفشه‌هاست که جنبه مردم‌آزاری دارد و نیروی انتظامی درحال پیگیری آن است.

وی افزود: در برخی موارد نیز منشأ صدا می‌تواند استفاده برخی رستوران‌ها و اصناف از وسایل نورافشانی باشد. یادآوری می‌شود هرگونه استفاده از این تجهیزات باید با هماهنگی انجام شود و در غیر این صورت به‌عنوان مزاحمت و تخلف پیگیری خواهد شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار