تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴
حضور مدیرعامل بیمه سرمد در خراسان جنوبی؛

توسعه همکاری‌ها و همدلی با خانواده سرمد

توسعه همکاری‌ها و همدلی با خانواده سرمد

اقتصاد ۲۴-  بهشتی‌نژاد در ابتدای این سفر در نشستی با اکبر بهشتی‌نسب، مدیر شعب بانک صادرات استان خراسان جنوبی ضمن تاکید بر اهمیت رضایتمندی کارکنان بانک صادرات از خدمات بیمه سرمد، بر توسعه همکاری‌ها و ارتقای سطح خدمت‌رسانی به مشتریان بانک تأکید کرد. وی همچنین روند اجرایی بیمه‌های عمر مانده بدهکار در شعب بانک صادرات استان خراسان جنوبی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

⬅️ مدیرعامل بیمه سرمد در ادامه حضور در استان خراسان جنوبی با مهدی مرتضوی مدیر کل آموزش و پرورش استان دیدار کرد. در این دیدار، ظرفیت‌های همکاری مشترک همچنین کیفیت ارائه خدمات بیمه‌ای به فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

⬅️ در این سفر، مدیرعامل بیمه سرمد و تیم همراه با حضور در مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم محمد یعقوبی مدیر شعبه خراسان جنوبی بیمه سرمد، ضمن ابراز همدردی با خانواده آن مرحوم و همکاران استانی شرکت، یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند. حضور مدیران ارشد بیمه سرمد در این مراسم، جلوه‌ای از همبستگی و همراهی خانواده بزرگ بیمه سرمد با همکاران خود در سراسر کشور بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار