تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۹ مهر ۱۴۰۴

افزایش ۲ برابری ازدواج تا فرزندآوری طی ۴ دهه اخیر

بنابر اعلام مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال، الگوی زمانی فرزندآوری در کشور نسبت به دهه‌های گذشته دستخوش تغییر شده و فاصله ازدواج تا فرزند آوری در آغاز زندگی مشترک با افزایش ۲ برابری از ۲.۳ سال در دهه ۶۰ به ۴.۵ سال در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

افزایش ۲ برابری ازدواج تا فرزندآوری طی ۴ دهه اخیر

اقتصاد۲۴- مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: میانگین فاصله ازدواج تا تولد نخستین فرزند خانواده در سال ۱۴۰۳ در کشور ۴.۵ سال بوده است که بررسی روند این شاخص‌ها در دهه‌های گذشته بیانگر افزایش تدریجی فاصله ازدواج تا فرزند آوری است.

بر اساس روند داده‌های مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال در سال ۱۴۰۳، میانگین فاصله ازدواج تا تولد فرزند در دهه ۶۰ حدود ۲.۳ سال در دهه ۷۰ حدود ۲.۴ سال، در دهه ۸۰ حدود ۳ سال و در دهه ۹۰ حدود ۳.۷ سال بوده است.

این داده‌ها نشان می‌دهند که الگوی زمانی فرزندآوری در کشور نسبت به دهه‌های گذشته دستخوش تغییر شده و فاصله ازدواج تا فرزند آوری در آغاز زندگی مشترک با افزایش ۲ برابری از ۲.۳ سال در دهه ۶۰ به ۴.۵ سال در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

شایان ذکر است مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال با قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد خود، امکان تجزیه و تحلیل و نمایش بصری داده‌های جمعیتی را فراهم کرده و دسترسی سریع به حجم انبوهی از اطلاعات را ممکن می‌سازد و با ارائه آمار‌ها و تحلیل‌های دقیق روند جمعیتی کشور، می‌تواند به عنوان مرکزی برای آینده نگری و برنامه ریزی در حوزه جمعیت مورد استفاده قرار گیرد و داده‌های این مرکز می‌تواند به تصمیم گیران کلان کشور در برنامه ریزی دقیق‌تر در حوزه جمعیتی کمک کند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار