تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴

پایان جشنواره تابستانی کیش؛ ثبت رکورد‌های گردشگری در شهریور

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: جشنواره تابستانی ۱۴۰۴ با شعار تابستون رو بیار کیش برگزار شد و با شکستن رکورد‌های اقامت و پرواز، تابستانی خاص برای جزیره رقم زد.

پایان جشنواره تابستانی کیش؛ ثبت رکورد‌های گردشگری در شهریور

اقتصاد ۲۴- علی حسنلو، اظهار داشت: از همان ابتدا هدف جشنواره رونق نسبی نبود؛ مدیرعامل سازمان تأکید داشتند که باید رکورد‌های شهریور‌های پیشین شکسته شود. همین موضوع انگیزه‌ای مضاعف برای تیم جشنواره، بخش خصوصی و همه فعالان گردشگری ایجاد کرد و خوشبختانه شهریور ۱۴۰۴ به نقطه عطف گردشگری کیش تبدیل شد.

وی افزود: بر اساس سامانه آمار کیش که از سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرده، شهریور امسال بیش از ۲۸۶ هزار نفر ـ شب اقامت در هتل‌های جزیره ثبت شد. تنها در یک روز، ۱۱ هزار و ۴۵۰ نفر در هتل‌ها اقامت داشتند و ۹۷ پرواز انجام شد که در هیچ تابستانی سابقه نداشت. ضریب اشغال هتل‌ها در شهریور ۷۱ درصد و در هتل‌های پنج‌ستاره ۷۷ درصد بود؛ آماری که تنها ۱۰ درصد با آمار ۸۱ درصدی فروردین و نوروز فاصله داشت. البته این آمار فقط مربوط به هتل‌هاست و شمار گردشگران حاضر در اقامتگاه‌های اجاره‌ای بسیار بیشتر بوده است.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به تداوم رونق گردشگری گفت: در ده روز نخست مهر ماه نیز ورود و اقامت گردشگران نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشت و این روند نویدبخش ادامه رونق در جزیره است.

حسنلو در ادامه اظهار داشت: تنها در شهریور بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به گردشگران اعطا شد که همگی در چرخه اقتصادی جزیره هزینه شد. پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان آبان از هزار میلیارد تومان نیز فراتر رود. این همان مفهوم گردشگری پایدار و کیفی است؛ یعنی حضور گردشگر علاوه بر ایجاد شور و نشاط، اثر مستقیم بر اقتصاد بخش خصوصی دارد و همزمان با حفظ محیط‌زیست، رونق اقتصادی پایدار را برای کیش رقم می‌زند.

او با قدردانی از مشارکت رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی افزود: شعار جشنواره و تولید محتوا‌های خلاقانه باعث شد صدای کیش به مخاطبان هدف برسد و جزیره رنگ و بوی تازه‌ای به خود بگیرد.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش درباره جوایز جشنواره توضیح داد: وام ۱۵ میلیونی تا ۲۰ آبان ادامه خواهد داشت. جایزه یک میلیاردی تولید محتوا نیز پس از داوری در ۲۰ آبان اهدا می‌شود. همچنین جایزه یک میلیاردی ویژه کیشوندان از طریق قرعه‌کشی به یکی از ساکنان اعطا خواهد شد.

حسنلو در ادامه گفت: کیشوندان عزیز منتظر فستیوال‌های جدید در فصل‌های آینده باشند. از هم‌اکنون ستاد هفته کیش تشکیل شده و فاز جدید رویداد‌ها در ایام منتهی به این هفته آغاز خواهد شد. سیاست ما ادامه گردشگری رویدادمحور و طراحی برنامه‌های خلاقانه برای جذب گردشگر است. در گام بعدی نیز تمرکز بر بازار بین‌المللی و جذب گردشگران خارجی خواهد بود تا برند کیش در سطح منطقه تثبیت شود.

وی در پایان تأکید کرد: تابستان ۱۴۰۴ برای کیش تابستانی خاص بود؛ نه فقط به خاطر تعداد حضور گردشگران، بلکه به دلیل رونق اقتصادی، ایجاد انگیزه‌های نو برای سفر و حرکت به سمت گردشگری پایدار و کیفی. امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند و برند کیش در سطح ملی و منطقه‌ای ماندگار شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار