تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۴

بارش برف پاییزی در خراسان رضوی

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: از امروز ظهر دمای هوا به طور محسوس کاهش خواهد یافت و از فردا تا روز یکشنبه هفته آینده، دمای هوا به طور موقت افزایش خواهد یافت و بار دیگر از دوشنبه، دمای هوا کاهش می‌یابد.

بارش برف پاییزی

اقتصاد۲۴- کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: از امروز در دامنه‌های هزار مسجد و بینالود بارش پراکنده باران و برف پیش بینی شده است.

علی قاسمی اظهار کرد: از امروز تا صبح دهم آبان در دامنه‌های هزار مسجد و بینالود بارش پراکنده باران و برف و در مناطق مستعد به خصوص گردنه‌های کوهستانی مه آلودگی و کاهش میدان دید پیش‌بینی شده است.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: از امروز ظهر دمای هوا به طور محسوس کاهش خواهد یافت و از فردا تا روز یکشنبه هفته آینده، دمای هوا به طور موقت افزایش خواهد یافت و بار دیگر از دوشنبه، دمای هوا کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: امروز حداکثر دما در مشهد به ۱۵ درجه و فردا به ۱۸ درجه و روز یکشنبه هفته آینده به حدود ۲۴ درجه می‌رسد و بار دیگر در روز دوشنبه دوازدهم آبان ۱۰ درجه کاهش خواهد یافت.

قاسمی اظهار کرد: همچنین بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده افزایش سرعت وزش باد و خیزش گرد و غبار علاوه بر کاهش میدان دید تا عصر امروز به خصوص در نیمه شرقی و مرکزی کیفیت هوای استان را نیز کاهش می‌دهد.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی افزود: کیفیت هوای شهر مشهد نیز ناسالم است و بر غلظت گرد و غبار هوا همچنان افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته سرخس با ۳۱ درجه و فریمان با پنج درجه سلسیوس به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

منبع: تابناک
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار