تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۸ آبان ۱۴۰۴

جزئیات قتل دختر ۲۴ساله به دست همسر سابقش در داراب

به گفته شاهدان عینی، فرد مهاجم عصر یکشنبه وارد محل کار همسر سابق خود شد و پس از مشاجره مقابل چشمان افراد حاضر در سالن زیبایی اقدام به تیراندازی کرد.

قتل هولناک

اقتصاد۲۴- زن جوانی در داراب پس از دریافت حکم طلاق توسط همسر سابقش که پسرعمو نیز بود، در سالن زیبایی اش به قتل رسید.

شامگاه یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴، در یکی از سالن‌های زیبایی شهر داراب، حادثه‌ای تلخ رخ داد که به جان باختن زن جوانی به نام میترا جمالی انجامید. بر اساس گزارش ها، عامل این حادثه همسر سابق او که پسرعمویش هم بوده است که پس از بروز اختلافات خانوادگی و صدور حکم طلاق، دست به این اقدام زده است.

به گفته شاهدان عینی، فرد مهاجم عصر یکشنبه وارد محل کار همسر سابق خود شد و پس از مشاجره مقابل چشمان افراد حاضر در سالن زیبایی اقدام به تیراندازی کرد.

صدای درگیری و فریاد‌ها موجب شد ساکنان اطراف موضوع را به پلیس اطلاع دهند. نیرو‌های انتظامی و اورژانس در مدت کوتاهی در محل حاضر شدند. زن جوان که بر اثر اصابت چندین گلوله دچار جراحات شدید شده بود جان باخت و مهاجم نیز قبل از رسیدن نیرو‌های پلیس پا به فرار گذاشت.

بررسی‌های اولیه مشخص کرد که هشت سال پیش، میترا در سن ۱۵ سالگی با علاقه فراوان به دنیای زیبایی و آرایش تصمیم گرفت مسیر زندگی خود را با تلاش و پشتکار بسازد. او از همان پانزده‌سالگی وارد کار خدمات زیبایی شد و با گذراندن دوره‌های حرفه‌ای در زمینه کاشت ناخن و سایر خدمات آرایشی، توانست جایگاه خود را در میان مشتریان و همکاران تثبیت کند، اما مسیر موفقیت شغلی او با آرامش شخصی اش همسو نبود. در حالی که در حرفه‌اش روزبه‌روز پیشرفت می‌کرد، در محیط خانوادگی با فشار‌ها و تصمیم‌هایی رو به رو بود که با خواست قلبی اش سازگار نبود.

قتل هولناک دختر ۲۴ساله

این فشار‌ها در نهایت به ازدواجی انجامید که با میل و رضایت او همراه نبود. در سال‌های بعد، مشکلات میان او و همسرش افزایش یافت. اختلاف دیدگاه، شرایط نامناسب شغلی همسر و ناهماهنگی‌های رفتاری، زندگی او را به بن‌بست کشاند، اما میترا در میان تمامی مشکلات با پیشرفت در شغلش توانست در نهایت در ۱۴ شهریور ماه توانست سالن زیبایی خود را افتتاح کند. او مدتی پیش پس از افتتاح سالن زیبایی اش با استفاده از مستندات قضایی موفق به دریافت حکم طلاق شده بود و همین موضوع علت اصلی بروز درگیری و اقدام خشم‌آلود همسر سابقش بوده است.

مراسم خاک‌سپاری میترا جمالی این حادثه روز ۱۴ آبان در زادگاه او با حضور خانواده، دوستان و جمعی از شهروندان برگزار شد.

منبع: رکنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار