تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴

ویروس جدیدی در قم شناسایی نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم شایعات درباره شیوع ویروس جدید در این استان را رد کرد و اعلام کرد مورد غیرمعمول یا ویروس تازه‌ای مشاهده نشده است. او افزود افزایش مراجعات اخیر ناشی از ویروس‌های فصلی و رایج دستگاه تنفسی است که هر سال در این فصل رخ می‌دهند.

هیچ ویروس جدیدی در قم در گردش نیست

اقتصاد۲۴- علی ابرازه با بیان اینکه نوسانات دمایی و تغییرات آب‌وهوایی، زمینه‌ساز افزایش ابتلا به بیماری‌های تنفسی می‌شود، افزود: افزایش موارد سرماخوردگی، آنفلوانزا و سایر ویروس‌های فصلی طبیعی است و جای نگرانی درباره ویروس ناشناخته وجود ندارد.

وی ضمن تاکید بر نقش مردم در کنترل این بیماری‌ها، اضافه کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها، پرهیز از حضور در تجمعات غیرضروری و استفاده از ماسک در مواقع ازدحام، ساده‌ترین، اما مؤثرترین راه‌ها برای پیشگیری از ابتلاست.

ابرازه یادآور شد: با رعایت نکات بهداشتی و مراقبت‌های فردی، می‌توانیم این دوره از بیماری‌های فصلی را بدون مشکل خاصی پشت سر بگذاریم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار