تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۴

قاضی تقلبی در اهواز به دام افتاد

رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری خوزستان از بازداشت فردی خبر داد که با جعل عنوان قاضی، اقدام به اخاذی از مراجعین به دستگاه قضایی می‌کرد.

قاضی قلابی

اقتصاد۲۴- حسن رئیسی، رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری خوزستان، اظهار کرد: بر اساس گزارش واصله به حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، شخصی که کارمند اخراجی دادگستری با سوابق کیفری قبلی است، با معرفی خود نزد افراد عادی به عنوان قاضی و معاون دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، از افرادی که دارای پرونده قضایی بودند، سکه بهار آزادی و پول می‌گرفته و به آنان قول مساعدت در حل پرونده قضایی‌شان را می‌داده است.

رئیسی ادامه داد: با رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی تیم عملیات حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خوزستان و با همکاری عوامل پایگاه اطلاعات اهواز، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، پس از انجام تشریفات قانونی پرونده، بازداشت شد.

وی افزود: متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان سپیدار اهواز و جهت ادامه تحقیقات در اختیار حفاظت و اطلاعات دادگستری قرار گرفت.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار