تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۷ آذر ۱۴۰۴

طوفان قیمتی طلا در راه است!

یک کارشناس بازارهای مالی تأکید کرد: اگر در هفته‌های آینده تحول جدی در حوزه سیاست خارجی رخ ندهد و سطح ریسک‌های اقتصادی کاهش پیدا نکند، روند صعودی قیمت‌ها ادامه‌دار خواهد بود.

قیمت طلا

اقتصاد۲۴- برزو حق‌شناس درباره روند قیمتی طلا و سکه طی هفته‌های اخیر اظهار کرد: در هفته‌های گذشته بازارساز بانک مرکزی تلاش کرد روند قیمت‌ها را کنترل و تا حدی تثبیت کند، اما در روز‌های اخیر این تلاش چندان موفق نبوده و روند صعودی طلا و دلار ادامه یافته است. به گفته او، بازار در حال نزدیک شدن به سقف قیمتی پیشین طلاست و مجموعه‌ای از عوامل در این جهش نقش دارد.

حق‌شناس با اشاره به ریسک‌های سیستماتیک موجود توضیح داد: این ریسک‌ها نه‌تنها کاهش نیافته، بلکه در روز‌های گذشته حتی شدت هم گرفته است. در کنار آن، قیمت اونس جهانی نیز برخلاف انتظار برخی کارشناسان که سطوح ۳۸۰۰ تا ۳۹۰۰ دلار را پیش‌بینی می‌کردند، همچنان بالای ۴۰۰۰ دلار تثبیت شده است. رشد قیمت دلار در داخل نیز که دلایل متفاوتی دارد، مزید بر علت شده است.


بیشتر بخوانید:بازار طلا و سکه به لرزه افتاد


او همچنین به تازه‌ترین آمار‌های منتشرشده از سوی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: آمار نقدینگی هرچند با تأخیر زمانی مربوط به مردادماه نشان می‌دهد با رشد بی‌رویه نقدینگی مواجهیم و طبیعتاً رقم واقعی اکنون بسیار بالاتر است. این مسئله نشان‌دهنده تداوم روند افزایش نقدینگی و در نتیجه تضعیف ارزش پول ملی است؛ موضوعی که به رشد نرخ دلار و به تبع آن، افزایش قیمت طلا منجر می‌شود.

حق‌شناس تأکید کرد: اگر در هفته‌های آینده تحول جدی در حوزه سیاست خارجی رخ ندهد و سطح ریسک‌های اقتصادی کاهش پیدا نکند، روند صعودی قیمت‌ها ادامه‌دار خواهد بود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار