تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۰ آذر ۱۴۰۴

یارانه نقدی و مستمری و کالابرگ در راه است

یارانه نقدی، مستمری مددجویان و کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم سه واریزی مهم دولت برای مشمولان در آذر ماه است

یارانه نقدی

اقتصاد۲۴- در روز‌های پایانی پاییز و نزدیک به شب یلدا، یارانه نقدی و کالابرگ آذر ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های مشمول واریز خواهد شد و انتظار می‌رود این پرداخت‌ها نسبت به موعد معمول زودتر انجام شود.

 یارانه نقدی و مستمری حمایتی آذرماه نیز مانند ماه‌های گذشته با هدف کاهش فشار معیشتی و حمایت از خانوار‌های کم‌درآمد و متوسط برنامه‌ریزی شده است. این پرداخت‌ها شامل مستمری مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی و همچنین یارانه نقدی دهک‌های مختلف درآمدی می‌شود و طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در چند مرحله انجام خواهد شد.

همزمانی زمان پرداخت یارانه دهک‌های چهارم تا نهم با روز ۳۰ آذر و شب یلدا باعث شده احتمال واریز زودتر از موعد تقویت شود. این رویه در سال‌های گذشته نیز تکرار شده و معمولاً به منظور تأمین شرایط خرید خانوار‌ها در شب یلدا انجام می‌شود.

زمان واریز مستمری مددجویان آذر ۱۴۰۴

مستمری مددجویان نخستین مرحله واریزی آذرماه را تشکیل می‌دهد و طبق روال، این مبلغ در روز پنجشنبه ۲۰ آذر واریز خواهد شد. مبلغ مستمری آذر برای خانوار‌های مختلف به شرح زیر است:

یک‌نفره: ۱.۴۰۰.۰۰۰ تومان

دو نفره: ۱.۹۸۸.۰۰۰ تومان

سه نفره: ۲.۸۰۰.۰۰۰ تومان

چهار نفره: ۴.۱۳۰.۰۰۰ تومان

پنج نفره و بیشتر: ۴.۴۱۰.۰۰۰ تومان

این مبالغ همچنان خانواده‌های چهار و پنج نفره را در گروهی قرار می‌دهد که دریافتی آنها بالای چهار میلیون تومان است.

زمان واریز یارانه نقدی آذر ۱۴۰۴

یارانه نقدی بر اساس دهک‌بندی اقتصادی پرداخت می‌شود. دهک‌های اول تا سوم، کم‌درآمدترین گروه‌ها، در تاریخ ۲۵ آذر یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود را دریافت خواهند کرد. دهک‌های چهارم تا نهم طبق برنامه عادی باید ۳۰ آذر یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت کنند، اما با توجه به همزمانی با شب یلدا، احتمال واریز زودتر از موعد وجود دارد تا امکان خرید مایحتاج لازم فراهم شود.

زمان واریز کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم

از ۱۵ آذر، مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی آغاز شده و انتظار می‌رود تا پایان آذر، دهک‌های چهارم تا هفتم از اعتبار مرحله پنجم بهره‌مند شوند. این اقدام با هدف تقویت قدرت خرید خانوار‌ها به ویژه در آستانه شب یلدا انجام می‌شود.

منبع: اکوایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار