تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴
رشد ۲۷ هزار واحدی شاخص بورس

تحلیل بورس امروز یکشنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۴

 شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات یکشنبه (۲۳ آذر) ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحد رشد کرد و تراز سه میلیون و ۶۵۶ هزار واحد را در اختیار گرفت.

شاخص بورس

اقتصاد۲۴- شاخص کل بورس با رشد ۲۷ هزار واحدی به تراز سه میلیون و ۶۵۶ هزار واحد رسید.

 شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات یکشنبه (۲۳ آذر) ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحد رشد کرد و تراز سه میلیون و ۶۵۶ هزار واحد را در اختیار گرفت.

در نیم ساعت ابتدایی معاملات، شاخص در پی فشار تعدادی از نماد‌های فلزی، بانکی و خودرویی که در این روز‌ها رشد ارزش سهام داشتند، ۳۰ هزار واحد منفی شد، اما در ادامه فعالیت بازار و همزمان با افزایش تقاضای خرید سهام نماد وامید، سهام نماد شرکت‌های بزرگ در پی انتشار خبر‌هایی در خصوص ارتقای ارزش معاملات تالار دوم مرکز مبادله و نیز تقاضا برای خرید سهام نماد‌های عرضه اولیه‌ای که این روز‌ها تعدادشان در بازار افزایشی بوده، علاوه بر جبران افت ساعت ابتدایی شاخص، ۲۷ هزار واحد نیز مثبت شد.

نماد‌های فارس و پارسان تأثیر ۹ هزار واحدی در کاهش شاخص بورس داشتند، اما نماد وامید به تنهایی ۱۸ هزار واحد شاخص را رشد داد.

شاخص هم وزن ۶۹۰۷ واحد مثبت شد و در ارتفاع یک میلیون و ۲۳ هزار واحد قرار گرفت.

ارزش کل بورس تهران به رقم ۱۰.۹ هزار همت نزدیک شد. ارزش معاملات امروز ۱۵۳.۶ همت و خُرد بیش از ۱۸ همت بود.

خالص ورود پول حقیقی‌ها به بازار سهام ۱۱۸۳.۱ میلیارد تومان و به صندوق‌های سهامی ۵ میلیارد تومان بود، اما ۱۴۰۴.۴ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت، ۱۰۵.۹ میلیارد تومان از صندوق‌های اهرمی و ۱۹.۱ میلیارد تومان از صندوق‌های طلا (تا لحظه تنظیم خبر) خارج شد.

متوسط یک ماهه ورود پول حقیقی‌ها به بازار سهام نیز در معاملات دیروز پس از ماه‌ها از روند منفی خارج شد و امروز این شاخص به رقم ۱۷۳ میلیارد تومان نزدیک شد.

گروه صنایع چند رشته (صندوق‌های سرمایه گذاری در صنایع مختلف) امروز رکوردشکنی و ۸۲۶.۸ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی جذب کردند. نماد‌های شستا ۱۷۵.۸ میلیارد تومان و وامید ۶۳۴.۵ میلیارد تومان در این گروه (صنایع چند رشته)، پول حقیقی‌ها را میزبانی کردند.

گروه‌های سرمایه گذاری ها، فرآورده‌های نفتی و فلزات اساسی نیز مجموعا ۱۵۶.۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها را از دست دادند.

امروز شاخص فرابورس نیز امروز ۳۴۸ واحد مثبت شد و در آستانه ۳۱ هزار واحدی شدن تراز این بورس قرار گرفت.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار