تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴

طرح ۱۷ بندی دولت برای مهار تورم و حفاظت از معیشت مردم

وزیر اقتصاد از طرح ۱۷ بندی دولت برای مواجهه با مشکلات اقتصادی کشور خبر داد که در سه محور اصلی کنترل ارز و تورم، تولید و سرمایه گذاری و معیشت و اشتغال مردم تدوین شده است.

طرح ۱۷ بندی دولت برای مهار تورم و حفاظت از معیشت مردم

اقتصاد۲۴- دکتر سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در آیین نواختن زنگ معاملات در بورس تهران که با حضور دکتر محمدرضا عارف معاون اول رییس جمهور برگزار شد، گفت: بعد از اتفاقاتی که ظرف چند هفته اخیر رخ داده و التهاباتی که در اقتصاد کشور رخ داده، در نخستین مواجهه با عموم در خصوص اقدامات دولت برای مهار این التهابات گزارشی عرض کنم، مردم مطمئن باشند که دولت اقتصاد را رها نکرده و شبانه روز به مسایل و مشکلات مردم، مشکلات تولید، حل مشکلات تورم و معیشت مردم می‌پردازد البته مسئله پرچالشی است و حل این مسایل به سادگی رخ نخواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه باید مراقب فضا سازی‌های منفی رسانه‌ای در این شرایط بود، اظهار کرد: ممکن است بر اثر فضای غیر واقعی افراد تصمیماتی درباره دارایی‌های خود بگیرند که با فروکش کردن این فضا متوجه متضرر شدن خود می‌شوند.

وزیر اقتصاد با اشاره به تصمیمات جدی برای سامان دادن به مسایل اقتصادی گفت: طرح ۱۷ بندی بین سه دستگاه اقتصادی تدوین شده که همه دستگاه‌هایی که در اقتصاد دخیل هستند در آن دیده شده است؛ این طرح بر سه محور اصلی کنترل ارز و تورم تولید و سرمایه گذاری و معیشت و اشتغال مردم متمرکز است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار