تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۱ دی ۱۴۰۴

تحقق سود ۲ هزار میلیارد تومانی بانک دی از فروش سهام شرکت بیمه دی

بانک دی با برگزاری موفق مزایده عرضه عمده ۱۵.۸۴ درصد از سهام شرکت بیمه دی، سودی نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان شناسایی کرد.

تحقق سود ۲ هزار میلیارد تومانی بانک دی از فروش سهام شرکت بیمه دی

اقتصاد۲۴- مطابق با اطلاعیه شماره ۹۹۳۱ به تاریخ ۱۴۰۴/۰۹/۲۴ شرکت فرابورس ایران درخصوص عرضه عمده ۱۵.۸۴ درصد از سهام مدیریتی غیرکنترلی شرکت بیمه دی متعلق به بانک دی، این مزایده در تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ برگزار و پس از اعلام قطعیت معامله توسط شرکت فرابورس ایران، بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال سود در دفاتر بانک ثبت گردید.

رقمی که اثرات مثبتی در عملکرد مالی، کاهش زیان انباشته و بهبود شاخص‌های سلامت و نظارت بانکی از جمله کفایت سرمایه به همراه داشته است و آثار آن در صورت‌های مالی آتی بانک منعکس خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار