تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۴
بورس هفته را با ریزش آغاز کرد

تحلیل بورس امروز شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴

بازار سرمایه در اولین روز هفته افت کرد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از ۳۵ هزار واحد به رقم چهار میلیون و ۳۲۵ هزار واحد رسید اما کانال ۴.۳ میلیون را که چهارشنبه تصاحب کرده بود، از دست نداد.

شاخص بورس

اقتصاد۲۴- امروز (شنبه) بازار سرمایه ۳۵ هزار و ۱۴۵ واحد کاهش یافت و به رقم ۴ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۵۴۲ واحد رسید. امروز عمده نماد‌های صندوق‌های طلا با خروج سرمایه و کاهش مواجه شدند. به نظر می‌رسد نگرانی از قطع مجدد اینترنت باعث فشار فروش و خروج سرمایه از صندوق‌های طلا شده است.

این در حالی است که بورس طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته قبل با رشد قابل توجه دو کانال ۴.۲ و ۴.۳ میلیون واحد را فتح کرده است.

شاخص هم‌وزن هم امروز ۲۱ هزار و ۱۷۴ واحد کاهش داشت و به رقم یک میلیون و ۱۰۶ هزار و ۴۰۷ واحد رسید.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۴۲ عدد و سهام منفی ۳۱۰ عدد بود. تعداد خریداران به ۱۴۳ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۸۱ درصد کاهش یافت.

همچنین یک میلیون و ۲۷ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۳۳ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

شاخص بورس

شاخص فرابورس هم امروز با کاهش چشمگیر ۶۳۰ واحد به ۳۳ هزار و ۸۰۴ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۳۹ هزار فقره و ارزش آن ۱۴۴ هزار میلیارد تومان بود.

هفته گذشته بازار سهام طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه ریزش قابل توجهی داشت که به نظر می‌رسد حوادث اخیر در ریزش هفته گذشته اثرگذار بوده، اما با بهبود شرایط سیاسی و اجتماعی کشور و هم‌چنین آغاز برنامه تک نرخی شدن قیمت ارز از دو روز قبل، بازار سرمایه دیروز و امروز جهش قابل ملاحظه‌ای داشت.

افت سنگین هفته گذشته‌ی بازار سهام در شرایطی اتفاق افتاده که این بازار از ۲۴ آبان روند افزایشی داشته و طی این مدت رکورد‌های جدیدی را با ورود به کانال‌های ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷، ۳.۸، ۳.۹، ۴ و ۴.۱، ۴.۲ و ۴.۳ میلیون واحد به ثبت رسانده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار