تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۴

تداوم ارتباط قطر با ایران و آمریکا برای ادامه مذاکرات

سخنگوی وزارت خارجه قطر با اشاره به رصد تحولات مرتبط با ایران اعلام کرد که دوحه همچنان ارتباط خود را با ایران و آمریکا حفظ کرده است.

دوحه کانال‌های ارتباطی خود با ایران و آمریکا را فعال نگه داشته است

اقتصاد۲۴- سخنگوی وزارت خارجه قطر با تأکید بر پیگیری تحولات ایران، اعلام کرد که دوحه با ایران و آمریکا در ارتباط است.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر «ماجد الانصاری»، امروز (سه‌شنبه)، با اعلام اینکه این کشور به‌طور مستمر تحولات داخلی ایران و روند ارتباطات میان واشنگتن و تهران را رصد می‌کند، بر باز بودن خطوط ارتباطی با هر دو طرف تأکید کرد.

ماجد الانصاری که در یک کنفرانس مطبوعاتی در دوحه حضور یافته بود، گفت: «ما تحولات جاری در ایران و همچنین روابط بین واشنگتن و تهران را به دقت دنبال می‌کنیم و به صورت کامل با تمام طرف‌های مرتبط در تعامل هستیم.»

وی افزود: «کانال‌های ارتباطی ما با جمهوری اسلامی ایران و نیز ایالات متحده آمریکا همچنان باز است و ما همواره با هر دو جانب در تماس هستیم.»

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار