تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

تمرین نظامی اسرائیل با محوریت حمله ایران

ارتش اسرائیل رزمایشی شبیه‌سازی‌شده از حمله ایران با شلیک ۲۰۰۰ موشک را برگزار کرد.

ارتش اسرائیل تمرین حمله ایران را انجام داد

اقتصاد۲۴- ارتش اسرائیل رزمایش شبیه‌سازی‌شده حمله ایران با ۲۰۰۰ موشک را اجرا کرد.

آناتولی نوشت: رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند: ارتش اسرائیل رزمایشی را با شبیه‌سازی حمله ایران با ۲۰۰۰ موشک به مراکز شهر‌ها برگزار کرد. ارتش اسرائیل هنوز درباره گزارش روزنامه معاریو با عنوان «۲۰۰۰ موشک به اسرائیل: ترس از بمباران شدید مراکز جمعیتی اسرائیل توسط ایران» اظهار نظری نکرده و بیانیه‌ای در مورد این رزمایش صادر نکرده است.

«فرماندهی جبهه داخلی بزرگترین رزمایش اخیر را با شبیه‌سازی درمان و نجات تلفات از یک محل تخریب انجام داد.» این روزنامه افزود: «صد‌ها سرباز و فرمانده از تیپ نجات فرماندهی جبهه داخلی در این رزمایش که در تأسیساتی در پایگاه ارتش در زیکیم، جنوب شهر تل‌آویو برگزار شد، شرکت کردند. این سناریو، حمله موشکی از ایران به یک مرکز جمعیتی بزرگ در اسرائیل را شبیه‌سازی می‌کرد.»


بیشتر بخوانید: وزیر جنگ آمریکا : ترامپ نمی‌خواهد کار به جنگ بکشد


در این گزارش آمده است: این رزمایش «حدود ساعت ۲ بامداد به وقت محلی آغاز شد و طی آن تمام چارچوب‌های آموزشی و فرماندهی تیپ نجات، پرسنل امداد غیرنظامی و رهبران فرماندهی جبهه داخلی آموزش دیدند. این رزمایش، فروپاشی ساختمان‌ها و برج‌ها و تخریب گسترده را شبیه‌سازی کرد.»

ارتش اسرائیل می‌گوید این مهم‌ترین رزمایشی است که توسط فرماندهی جبهه داخلی از زمان شروع تنش‌ها با ایران انجام شده است.

آناتولی افزود: اسرائیل، با حمایت آمریکا، در ژوئن گذشته یک تجاوز نظامی ۱۲ روزه علیه ایران آغاز کرد. تهران با هدف قرار دادن مناطق وسیعی در داخل اسرائیل، قبل از اعلام آتش‌بس توسط آمریکا، به این تجاوز پاسخ داد.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار