تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴

رقم پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

شبکه بانکی از ابتدای سال جاری تا ۳ اسفند ماه، ۲۰۱.۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۶۰۰ هزار نفر از متقاضیان و ۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به ۵۰۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.

وام ازدواج و فرزندآوری

اقتصاد۲۴- از ابتدای امسال در مجموع ۲۴۷.۵ همت تسهیلات ازدواج و فرزند به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت شده است.

بر این اساس با همکاری و هماهنگی شبکه بانکی و بانک مرکزی به رغم تکالیف متعدد و مالایطاق محوله به بانک‌های کشور و محدودیت‌های اعتباری ناشی از عدم تعادل منابع و مصارف بانک‌ها به‌ویژه در خصوص منابع قرض‌الحسنه، شبکه بانکی در راستای تحقق اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت موفق شد یک ماه مانده به پایان سال نسبت به تحقق کامل سهمیه ابلاغی تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج اقدام کند.

در این راستا، از سال ۱۴۰۰ (مصادف با تصویب و ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط) تا تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ بالغ بر ۷۸۲.۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به تعداد ۳.۸۵۰.۰۰۰ نفر از متقاضیان، توسط شبکه بانکی پرداخت شده است؛ همچنین در این بازه زمانی، شبکه بانکی بالغ بر ۱۷۵.۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به تعداد ۲.۶۶۸.۰۰۰ نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.

گفتنی است، از مبالغ مزبور، ۲۰۱.۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج مربوط به سال جاری بوده که به ۶۰۰.۰۰۰ نفر از متقاضیان پرداخت شده است. همچنین ۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری طی سال جاری به ۵۰۰.۰۰۰ نفر از متقاضیان پرداخت شده است.


بیشتر بخوانید:اعلام رقم قطعی وام ازدواج در سال ۱۴۰۵ + جزییات


بر اساس آمار اخذ شده از سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از مجموع متقاضیان تسهیلات مزبور که برای دریافت این تسهیلات در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، حدود ۸۸ درصد موفق به اخذ تسهیلات ازدواج شده‌اند و صرفاً ۱۲ درصد از این افراد در انتظار دریافت این تسهیلات هستند.

در خصوص تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری نیز از مجموع متقاضیان ثبت‌نام کرده، بالغ بر ۸۴ درصد موفق به اخذ تسهیلات شده‌اند و صرفاً ۱۶ درصد از متقاضیان در صف دریافت تسهیلات فرزندآوری هستند.

شایان ذکر است، پرداخت تسهیلات مزبور توسط شبکه بانکی تا پایان سال جاری متناسب با جذب سپرده‌های قرض الحسنه استمرار خواهد داشت.

شایان ذکر است، این موضوع بدین معنی نیست که زوج‌های جوان و پدر و مادرانی که به تازگی صاحب فرزند شده‌اند همگی بلافاصله موفق به دریافت تسهیلات می‌شوند، بخشی از متقاضیان در صف تسهیلات مزبور در نتیجۀ افزایش یکبارۀ سقف تسهیلات ازدواج در سال ۱۴۰۲ (افزایش بیش از ۶۷ درصدی) بوده و انتظار می‌رود با عدم افزایش سقف تسهیلات در سال آتی بخشی قابل توجهی از صف متقاضیان اخذ تسهیلات مذکور کاهش یابد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار