تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴

پاسخ دفتر حسن روحانی به شایعات

روابط عمومی دفتر حسن روحانی در اطلاعیه‌ای، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره وی را کذب، داستان‌سازی و در ادامه عملیات روانی منابع آمریکایی و اسرائیلی عنوان کرد.

دفتر حسن روحانی

اقتصاد۲۴- روابط عمومی دفتر رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم در اطلاعیه‌ای، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی را کذب، داستان‌سازی و در ادامه عملیات روانی منابع آمریکایی و اسرائیلی عنوان کرد که با انتشار اخبار جعلی و با اتکا به منابع مجهول، حتی اعتبار حرفه‌ای خود را نیز زیر سؤال برده‌اند.

در این اطلاعیه آمده است: در روز‌های اخیر مطالبی سراسر کذب در دو نشریه آمریکایی و اروپایی منتشر و ادعا‌هایی بی‌اساس درباره حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم مطرح کرده‌اند که آن را به جای یک گزارش رسانه‌ای، به سناریو‌های تخیلی تبدیل کرده است.

روزنامه‌های فیگارو و نیویورک‌تایمز با انتشار اخبار جعلی و با اتکا به منابع مجهول، اعتبار حرفه‌ای خود را زیر سؤال برده و اعتماد به دیگر گزارش‌هایشان را نیز مخدوش کرده‌اند.


بیشتر بخوانید: آیا حسن روحانی به دنبال کودتا است؟


خبرسازی‌هایی از این دست درباره آقایان دکتر روحانی، دکتر محمدجواد ظریف و دیگر چهره‌های سیاسی و مسئولین کشور را باید در ادامه عملیات روانی منابع آمریکایی و اسرائیلی با هدف ایجاد تردید و نگرانی در افکار عمومی مردم ایران دید که فشار حداکثری از طریق تحریم‌های اقتصادی و تهدید‌های نظامی را تکمیل می‌کند.

خیالی بودن سناریو‌های فیگارو و نیویورک‌تایمز چنان عیان بود که جز در رسانه‌های دست‌اندرکار این عملیات روانی ضد ایرانی، هیچ بازخوردی پیدا نکرد؛ البته این مهم علاوه بر هوشیاری مردم و هوشمندی رسانه‌های داخلی، نشانه فاصله زیاد آن رسانه‌ها از واقعیات جاری، سازوکار‌های تصمیم‌گیری و مناسبات سیاسی و امنیتی در ایران است.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار